Μετά τη Φωτιά: «Είναι κρίμα που τόσα άτομα βρίσκονται ξαφνικά στον αέρα» - Τι δηλώνει στο YOU ηθοποιός της σειράς

Το παρασκήνιο πίσω από το «κόψιμο» και στο Ρουκ Ζουκ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Έλλη Πουπουλίδου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Έλλη Πουπουλίδου

Εντελώς ξαφνική για όλους ήταν η είδηση ότι η σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη Φωτιά» θα έφτανε στο τέλος της με μία λακωνική ανακοίνωση του σταθμού, που διέκοψε κάθε σχέση με την εταιρεία παραγωγής Tanweer. Τις προηγούμενες μέρες, ηθοποιοί και συντελεστές εξέφρασαν την απογοήτευσή τους γι' αυτή την απόφαση που τους άφησε πρωτοχρονιάτικα και χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς δουλειά.

Ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και η Νταίζη Σεμπεκοπούλου, που μάλιστα θα εμφανιζόταν και στο πρωτοχρονιάτικο Ρουκ Ζουκ με καλεσμένους διάφορους ηθοποιούς της σειράς, αλλά δεν πρόλαβε να δει τον εαυτό της, πριν έρθει η ανακοίνωση του καναλιού για το οριστικό φινάλε. «Τι να πω, δεν ξέραμε τίποτα. Ήταν τελείως ξαφνικό τουλάχιστον για εμάς», λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο YOU για να συμπληρώσει: «Είναι κρίμα για τόσα άτομα που βρίσκονται ξαφνικά στον αέρα».

Δείτε επίσης: Λευτέρης Ελευθερίου: «Έχουμε παιδιά και πρέπει να τα ζήσουμε! Έχει παίξει κάτι στο κομμάτι το διοικητικό...» - Απογοητευμένος για το πρόωρο τέλος του "Μετά τη φωτιά"

Νταίζη Σεμπεκοπούλου
Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Έλλη Πουπουλίδου

Οι λόγοι που αντικαταστάθηκε το επεισόδιο με τους ηθοποιούς από το «Μετά τη Φωτιά»

Με ξεχωριστό τρόπο σχεδίαζε ο ΑΝΤ1 να υποδεχτεί το νέο χρόνο στο Ρουκ Ζουκ, αφού η παρέα που θα τους έκανε ποδαρικό, θα αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από ηθοποιούς του σίριαλ «Μετά τη Φωτιά». Οι δύο ομάδες, «Τα Μελομακάρονα» (Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Ζωή Ρηγοπούλου) και οι «Καλικάντζαροι» (Λευτέρης Ελευθερίου, Nathan Thomas, Αντώνης Αντωνάκος, Διονύσης Λάνης, Θανάσης Μπανούσης) είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους σε μία «μονομαχία» που τελικά δεν είδαμε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πέρα απ' το εύθυμο κλίμα, υπήρχαν και αρκετά spoilers στον αέρα, με τους ηθοποιούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο συγκεκριμένο επεισόδιο για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός» και συγκεκριμένα του προγράμματος «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στη πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις ωστόσο, και το φινάλε της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με την Tanweer, ελήφθη η απόφαση να μην προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο, αλλά να παιχτεί άλλο σε επανάληψη.