Πάνος Νάτσης: ''Ραγίζουν'' καρδιές με την ανάρτηση της Διονυσίας Γεωργιάδου - Σαν χθες θα είχε τα γενέθλιά του

Πλησιάζουν τα δύο χρόνια από τον θάνατό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/ Dionisia Georgiadou
Πηγή Instagram/ Dionisia Georgiadou

Σε λίγο καιρό συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Νάτσης χάνοντας τη ζωή του σε τροχαίο οδηγώντας τη μηχανή του. Το κενό που άφησε πίσω του ο ηθοποιός είναι μεγάλο με την τελευταία σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου να μην το ξεχνάει στιγμή.

Μέσα μάλιστα από μία ανάρτηση, που έκανε η μουσικός την Τρίτη 2/1 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί μερικά λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς σαν χθες 2/1 ο Πάνος θα είχε τα γενέθλιά του.

Η Διονυσία Γεωργιάδου βιώνει το πένθος της από την πρώτη στιγμή με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από καιρό είχε μάλιστα αποκαλύψει αν ήθελε να αποκτήσει το παιδί του Πάνου Νάτση (δείτε εδώ).

Η συγκινητική ανάρτηση της τελευταίας συντρόφου του Πάνου Νάτση

«Ευτυχώς όσο πυκνά και αν είναι τα μόρια ενός ανθρώπινου σώματος, πάντα θα υπάρχει ένα ανεπαίσθητο κενό έτσι ώστε αν δύο άνθρωποι προσπαθήσουν πάρα πολύ θα καταφέρουν να μπουν ο ένας μέσα στον άλλο…», έγραψε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Πάνος Νάτσης - Διονυσία Γεωργιάδου - Πριν 2 χρόνια

Η αποκάλυψη της Γεωργιάδου για την προσωπική της ζωή

Νέες δηλώσεις παραχώρησε η Διονυσία Γεωργιάδου στην εκπομπή Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 14/12/23 σχεδόν δύο χρόνια μετά από τη μοιραία ημέρα που τότε σύντροφός της, Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο.

«Λογικά, νομίζω ότι είμαι έτοιμη για μία νέα σχέση. Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιον απλά κάποια στιγμή η ροή των πραγμάτων θα σου φέρει κάτι καινούριο έτσι πάει η ζωή. Πιστεύω ότι άμα έρθει θα το βγάλω πανό», είπε η Διονυσία Γεωργιάδου.