Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνεις ποιοι περνάνε καλά και ποιοι όχι στα κρεβάτια τους! Έχετε καιρό να...» - Αμηχανία στο Mega Καλημέρα με τη δήλωση που έκανε

Δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνεις ποιοι περνάνε καλά και ποιοι όχι στα κρεβάτια τους! Έχετε καιρό να...» - Αμηχανία στο Mega Καλημέρα με τη δήλωση που έκανε

Η Νανά Παλαιτσάκη άφησε άναυδους τους συνεργάτες της στον αέρα του Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου με την ατάκα που πέταξε σχετικά με την σεξουαλική τους ζωή, με εκείνους να μην ξέρουν τι να της απαντήσουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξεκίνησαν να σχολιάζουν την συνέντευξη που παραχώρησε η Κόνι Μεταξά στη Δάφνη Καραβοκύρη σχετικά με τα ερωτικά της, αποκαλύπτοντας πότε ολοκλήρωσε για πρώτη φορά με τον τότε σύντροφό της και πολλές ακόμη λεπτομέρειες (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Η ατάκα της Νανάς Παλαιτσάκη που προκάλεσε αμηχανία στο Mega Καλημέρα

«Εγώ διαπιστώνω ότι έχετε έναν εκνευρισμό που δείχνει ότι έχετε καιρό να κάνετε σεξ. Όπου ακούς πολλά κεράσια, πάρε και μικρό καλάθι, μας λες για σεξ και θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρός και ήρεμος. Εσύ βγαίνεις με μία ένταση», είπε αρχικά απευθυνόμενη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και συνέχισε: «Βλέπω ότι υπάρχει ένας εκνευρισμός μεταξύ σας για το τι θέλει να πει η Κόνι και ότι δεν είμαστε ειλικρινείς. Και στον Θανάση λείπει το σεξ. Αν ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος χαιρόταν… Βλέπετε ότι η Φλορίντα δεν μιλάει και δεν έχει μπει εκνευρισμένη. Από εδώ καταλαβαίνεις ποιοι περνάνε καλά και ποιοι όχι στα κρεβάτια τους».

«Με ένταση ο Θανάσης. Ένταση! Νεύρα!», πρόσθεσε, μάλιστα.

Αυτός ήταν ο πρώην σύζυγος της

Στα 62 του χρόνια «έσβησε» ο πρώην σύζυγος της Νανάς Παλαιτσάκη, το 2019. Παρά το διαζύγιο τους οι δυο τους είχαν άψογες σχέσεις μέχρι το τέλος. Σε παλιότερη συνέντευξή της η δημοσιογράφος, είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψη που είχε κάνει για τον θάνατό του πρώην συζύγου της και το πρόβλημα υγείας του.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, η ίδια ενημερώθηκε για τον θάνατό του στον αέρα της εκπομπής και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Εξήγησε πώς γνώριζε για την κατάσταση της υγείας του και πώς τις τελευταίες μέρες ήταν σε καταστολή, αλλά δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί νωρίτερα.

Ο ίδιος, έφυγε από την ζωή μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και η απώλειά του βύθισε στο πένθος αγαπημένα του άτομα. Δείτε ποιος ήταν ο πρώην σύζυγος της στο Athensmagazine.gr