Happy Day: Αναστάτωση στο πλατό - «Όλα καλά! Ζούμε;», αντέδρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Happy Day: Αναστάτωση στο πλατό - «Όλα καλά! Ζούμε;», αντέδρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου ένα τεχνικό πρόβλημα δημιούργησε μία μικρή αναστάτωση στο πλατό, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ρωτά τους συνεργάτες της τι μπορεί να κάνει για να προχωρήσει στη ροή του προγράμματος χωρίς να υπάρξει κάποιο κενό.

Την ώρα, δηλαδή, που παρουσίαζαν ένα συγκεντρωτικό βίντεο με διάφορα γεγονότα που συνέβησαν αυτές τις ημέρες, αυτό κόλλησε και έπαιζε την ίδια ατάκα απανωτά. Τότε το σταμάτησαν και επειδή δεν μπορούσαν να προβάλλουν τίποτε άλλο στη θέση του, έπεσαν διαφημίσεις.

Το τεχνικό πρόβλημα στο Happy Day και η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Όλα καλά! Ζούμε; Εντάξει. Συμβαίνουν κι αυτά. Δεν πειράζει, παιδιά, συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές. Είναι η ατάκα που μου αρέσει να λέω. Πάμε να σχολιάσουμε τα όσα είδαμε. Έχει ανάδρομο κάποιος μου είπε... Ή ούτε πλάνα έχουμε, να δώσω κάτι άλλο; Τίποτα δεν έχουμε; Κόλλησε το σύστημα; Ούτε συνέντευξη μπορούμε να δώσουμε; Ρωτάω για να ξέρω, παιδιά, πώς να κινηθώ. Τίποτα. Κόλλησε το σύστημα. Να ακούσουμε τουλάχιστον λίγη μουσική που ζήτησα;», είπε η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά, χωρίς να χάνει το κέφι της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Happy Day τεχνικό πρόβλημα

Πριν από λίγο καιρό άλλο ένα απρόοπτο προκάλεσε ταραχή

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σεισμός πολύ υψηλών ρίχτερ στην Εύβοια, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Αθήνα, καθώς είχε και πολύ μεγάλη διάρκεια (δείτε εδώ πόσο κράτησε και πόσα ήταν τα ρίχτερ). Εκείνη την ώρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της βρίσκονταν στο αέρα του ALPHA με το Happy Day.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της και επιβεβαίωσε πως ένιωσε να κουνιέται, ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία της, όπως και οι υπόλοιποι, με τον Κώστα Φραγκολιά, μάλιστα, να κάνει πλάκα πως πρέπει να επιστρέψουν σπίτια τους αμέσως.

«Α ναι, έγινε ένας μικρός σεισμός... Χαλαρά. Παιδιά, έγινε και ένας χθες το βράδυ πολύ χαλαρός», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον συνεργάτη της να λέει με χιούμορ: «Δεν αισθάνομαι καλά, πάω σπίτι μου».

«Όλα καλά, παιδιά, ήρεμα. Χθες, γύρω στις 21:30 με δέκα παρά το βράδυ που έγινε ο άλλος σεισμός, ήμασταν ξαπλωμένοι με τον Θέμη στο κρεβάτι και του λέω "το ένιωσες κι εσύ ή είναι ιδέα μου;" και μου είπε ότι ήταν ένας μικρός σεισμός», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια, κάνοντας αναφορά και στη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/11 (δείτε εδώ).