Χριστίνα Μπόμπα: Στιγμές χαλάρωσης στο Ντουμπάι - Οι οικογενειακές φωτογραφίες από το ταξίδι

«Πίνω καφέ χαλαρή στην ξαπλώστρα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

To Nτουμπάι επέλεξαν αρκετοί Έλληνες celebrities φέτος για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μεταξύ αυτών ήταν και η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, οι οποίοι ταξίδευψαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα οικογενειακά με τις μικρές τους κόρες.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Ντουμπάι, βρέθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος πέρασε τις διακοπές του μαζί με τον Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Χάρη Σιανίδη (δείτε εδώ την ανάρτησή του). Ωστόσο το ταξίδι του αυτό έγινε αντικείμενο σχολιασμού, με τον ίδιο να παίρνει θέση για τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με το ότι το ταξίδι του ήταν τζάμπα (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα στο Ντουμπάι

Η γνωστή επιχειρηματίας λοιπόν, απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια της, πριν πει ξανά στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η ίδια δημοσίευσε, την Τετάρτη 3/1, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram φωτογραφίες από ανέμελες στιγμές στην παραλία. Η δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα, όπως και ο Σάκης Τανιμανίδης, ξεκουράζονται επάνω στις ξεπλώστρες ενώ εκείνη απόλαυμβάνει τον ήλιο.

«Σπάνια στιγμή χαλάρωσης αυτών των διακοπών που κοιμουνται όλοι κι εγώ πίνω καφέ χαλαρή στην ξαπλώστρα...» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη Λεζάντα της ανάρτησής της.

Η απάντηση της Μπόμπα για την αποχή της από τα social media

Ωστόσο πριν απο μερικό διάστημα η Χριστίνα Μπόμπα είχε κάνει μια απόχη από τα social media. Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής I love Σου Κου και το δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Ρούτα, απάντησε σχετικά με το θέμα.

«Απείχα από τα social media γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη. Είχα βάλει πάρα πολλά στη λίστα των πράγματων που έχω να κάνω. Σε συνδυασμό με το ότι τώρα έχω και τη μητρότητα, που για μένα είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα, οπότε αυτό το κάνω αδιάσπαστα και αφοσιωμένα και λίγο ότι ανακαινίζαμε το σπίτι μας και μετακομίζαμε συνέχεια, έφτασα σε ένα σημείο που κουράστηκα πάρα πολύ. Για αυτό ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω και να επανέλθω με δημιουργική διάθεση. Είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα χρειαζόμουν έναν μήνα για να γεμίσω τις μπαταρίες μου, χρειάστηκα ενάμιση», είπε χαρακτηριστικά.