Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρώτο τραπέζι πίστα με την Αλεξάνδρα Νίκα - Η πρώτη επίσημη εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

«Εκείνος δεν θέλησε να κρύψει κάτι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός / Αλεξάνδρα Νίκα
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός / Αλεξάνδρα Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εδώ και περίπου 10 μήνες δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα Νίκα, μία μελαχρινή καλλονή, με αναλογίες μοντέλου. Αν και προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα κοινά τους στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους τους προδίδουν κάθε φορά, ενώ ο τηλεοπτικός φακός τους έχει "τσακώσει" μαζί στα κρυφά στο αεροδρόμιο (δείτε εδώ το βίντεο).

Ως ζευγάρι, όμως, δεν είχαν κάνει μέχρι τώρα κάποια επίσημη εμφάνιση, με τον τραγουδιστή να αποφεύγει να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση για εκείνη στις κάμερες. Το Πρωινό Σουσού, παρόλα αυτά, τους εντόπισε σε νυχτερινή τους έξοδο πριν από λίγα 24ωρα, στο κέντρο στο οποίο εμφανίζεται αυτή την περίοδο η Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την συμπεριφορά τους.

Τι συνέβη στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού δίπλα στην Αλεξάνδρα Νίκα

«Μπήκαν και βγήκαν μαζί. Είναι περίπου ενάμιση χρόνο μαζί. Η Αλεξάνδρα Νίκα πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες, εκεί σπουδάζει και δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Θα λέγαμε ότι είναι μια σχέση από μεγάλη απόσταση», ανέφερε αρχικά.

«Ήταν πάρα πολύ διακριτικοί. Ήταν στο πρώτο τραπέζι. Ήρθαν με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο κόσμος πλησίασε τον Κωνσταντίνος Αργυρό, εκείνος δεν θέλησε να κρύψει κάτι. Έφυγαν και μαζί», σχολίασε έπειτα η Μαίρη Αυγερινοπούλου που τους είδε από κοντά.

Ποια είναι η νεαρή

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι γόνος της γνωστής οικογένειας που διαθέτει επιχειρήσεις αλλαντικών. Είναι 24 ετών και σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και είναι Jet Setter.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας, στην Φλωρεντία Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα ήταν μαζί. Παρόλα αυτά προσέχουν πάρα πολύ, για το λόγο αυτό κιόλας δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου του Αντέστη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ήταν μαζί τους στο ταξίδι (δείτε φωτογραφίες).

Επίσης, η Αλεξάνδρα Νίκα είναι και καλή φίλη με την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα.

Να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε δηλώσεις του μετά την επιστροφή του από την Ρώμη, δήλωσε πως το ταξίδι το έκανε με αντροπαρέα.

«Πρώτο τετραήμερο μετά από 1,5 χρόνο. Πέρασα πολύ ωραία, ξεκουραστήκαμε. Είδαμε νέες εικόνες. Οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και από μικρά μας μιλούσαν για αυτή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ιστορία της οικογένειας της

Οι πρώτες απόπειρες για την παραγωγή αλλαντικών στην Ελλάδα σε βιομηχανικό επίπεδο έγιναν τη δεκαετία του 1960. Ο Παναγιώτης Νίκας όντας πρωτοπόρος ίδρυσε μία από τις πρώτες εταιρείες αλλαντικών το 1966 , ως οικογενειακή επιχείρηση. Το 1970 αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και το 1971 ιδρύθηκε η Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε. με αρχικό κεφάλαιο 14.000.000 δρχ. και έδρα στην Οικονομίδου 6-8 στο Περιστέρι.

Μόλις δύο χρόνια αργότερα η αλλαντοβιομηχανία του Σπαρτιάτη Π. Νίκα ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που λάνσαρε το γνωστό μας παριζάκι, αλλά και αλλαντικό σε τετράγωνο σχήμα για τοστ.

Η εταιρεία μπήκε στο Χ.Α. στις 22 Απριλίου 1991 με την ονομαστική αξία της μετοχής να ανέρχεται σε 200 δραχμές, αντλώντας κεφάλαια 1,425 δισ. δρχ (Το 2022 έκαναν αίτημα για διαγραφή των μετοχών της από το ΧΑ).

Με τα κεφάλαια από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2,4 δισ. δρχ. που θα πραγματοποιηθεί ένα χρόνο μετά θα κατασκευαστεί η βιομηχανική μονάδα στον Άγιο Στέφανο Αττικής, όπου και η σημερινή έδρα της εταιρείας, σύμφωνα με πληροφορίες του ot.gr.