Ελένη Τσολάκη: «Όταν έκανα την πρώτη μου οντισιόν στον ALPHA, έλεγαν...» - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες

Τα σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνιση και την συμπεριφορά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: «Όταν έκανα την πρώτη μου οντισιόν στον ALPHA, έλεγαν...» - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες

Η Ελένη Τσολάκη, το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, έκανε μία αναφορά μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του OPEN, Πρωινό Σουσού, στο αιχμηρό σχόλιο που έκανε η Νανά Παλαιτσάκη για την Φαίη Σκορδά σχετικά με την καριέρα της και πώς αυτή εξελίχθηκε λόγω του γάμου της με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε το εδώ).

Η ίδια, λοιπόν, θέλησε να κάνει τα δικά της σχόλια πάνω σε αυτό, εξηγώντας, πως, δυστυχώς ή ευτυχώς, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο της τηλεόρασης οι οποίοι θα κρίνουν τον τρόπο που κινείται, που μιλάει και την εικόνα ενός παρουσιαστή γενικότερα, όπως συνέβη και σε εκείνη όταν έκανε οντισιόν στον ALPHA.

Τα σχόλια που δέχθηκε η Ελένη Τσολάκη στο ξεκίνημά της στον ALPHA

«Σε τέτοιες μεγάλες μεταγραφές πάντα συμβαίνει αυτό, να υπάρχουν ενστάσεις. Κι εγώ θυμάμαι όταν κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη και έκανα την πρώτη μου οντισιόν στον ALPHA τότε, υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν "είναι πολύ ξανθιά, είναι πολύ πεταχτή, μιλάει πολύ γρήγορα, κουνιέται πολύ". Πάντα υπάρχουν αυτά. Και υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος σε μία θέση που μπορεί να τον ξέρεις ή να μην το μάθεις και ποτέ - όπως στη δική μου περίπτωση - που λέει "ναι, εγώ βλέπω κάτι και μ' αρέσει" και μετά από ‘κει και πέρα τα φέρνει έτσι η ζωή, ο Θεός, δεν ξέρω τι. Όλοι μπορεί να έχουμε αμφισβητηθεί σε ένα κομβικό για την καριέρα μας σημείο, σε ένα σκαλί που θα κληθούμε να ανέβουμε. Και όχι μόνο στο ξεκίνημα, και στη συνέχεια συμβαίνει πολλές φορές, απλά για άλλους λόγους», είπε χαρακτηριστικά.

Ελένη Τσολάκη σχόλια ALPHA

Το παρασκήνιο από το κόψιμο της εκπομπής της στο κανάλι

Η Ελένη Τσολάκη ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 4/5 στην εκπομπή Night out με την παρουσιάστρια να ανοίγει την καρδιά της για πολλά και διαφορετικά θέματα, με απόσπασμα της συνέντευξης να προβάλλεται στο Mega Καλημέρα.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει για πολλά και διαφορετικά θέματα με την ίδια να πηγαίνει κάποια χρόνια πίσω σχολιάζοντας την εκπομπή, της οποίας ηγούταν στο παρελθόν και εν τέλει κόπηκε άδοξα.

Η ίδια λοιπόν, ακόμα και σήμερα στεναχωριέται όταν χρειάζεται να μιλήσει για το τέλος του ''Τι λέει'', καθώς όπως αποκάλυψε ήταν πιο μικρή σε ηλικία, επομένως και η εμπειρία της στα τηλεοπτικά ήταν πιο περιορισμένη (δείτε εδώ πόσο πολύ μοιάζει με την αδερφή της).

«Δεν είμαι χαλαρή και δεν είμαι χαλαρή, γιατί από τη μία καταλαβαίνω και προσπαθώ να βάλω και πίσω το συναίσθημά μου και να το δω με τη λογική μου περισσότερο, γιατί είναι κάτι που το έχω περάσει κι εγώ. Τότε, επειδή ήμουν πιο μικρή, το ξέρεις πέρασα πιο βαριά και δύσκολα. Ήταν η τελευταία μου χρονιά στον Alpha, όταν κάναμε το “Τι λέει” ένα μεσημεριανό, ζωντανό - καθημερινό, το οποίο δυσκολευόταν τότε και 15 Φεβρουαρίου πάρθηκε η απόφαση να κοπεί.

Η λογική μου καταλαβαίνει, ότι οι σταθμοί είναι επιχειρήσεις, το συναίσθημά μου λέει ότι οι άνθρωποι, όσο αναλώσιμοι και να είμαστε, είμαστε άνθρωποι. Και κάτι που μπορεί να μυρίζει επιτυχία από πίσω, ή να έχεις βάλει τη δουλειά σου, την αγάπη και το πάθος σου, όταν δε χαίρει της εκτίμησης ή της αποδοχής να σε στενοχωρεί.

Είναι άγριο πράγμα να χάνεις τη δουλειά σου γιατί δεν είναι μόνο ο παρουσιαστής, είναι πάρα πολλοί άνθρωποι, που στελεχώνουν και καλύπτουν μία εκπομπή, αλλά εμείς οφείλουμε να το έχουμε πάντα στο σπίτι μέρος του μυαλού μας», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Τσολάκη.