Φαίη Σκορδά: «Τον θεωρώ τόσο θέατρο, τόσο υποκριτή! Έχει στόχο μόνο τα χρήματα» - "Άδειασε" δημόσια τον Αλέξη Παππά

Πριν ακόμη ξεκινήσει το Survivor 2024

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Τον θεωρώ τόσο θέατρο, τόσο υποκριτή! Έχει στόχο μόνο τα χρήματα» -

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Fay's Time, την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, θέλησε να σχολιάσει τα πρόσωπα της κόκκινης και της μπλε ομάδας του Survivor 2024 (δείτε εδώ τα βιογραφικά τους). Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος στο Survivor 4 όπου συμμετείχε είχε δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις γύρω από το πρόσωπό του, με άλλους να τον υποστηρίζουν και άλλους να τον "κράζουν" καθημερινά στα social media.

Για τον ηθοποιό θέλησε να κάνει τα σχόλιά της, λοιπόν, η παρουσιάστρια, με ένα αρκετά αιχμηρό ύφος, εξηγώντας πως μέχρι τώρα, ο ίδιος δεν έχει δείξει ποιος πραγματικά είναι και δίνει την εντύπωση πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα χρήματα.

Οι έντονες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για τον Αλέξη Παππά

«Τον θεωρώ τόσο θέατρο, τόσο υποκριτή! Ό,τι και κάνει - δεν το λέω κακά, ο άνθρωπος συμπαθής μου είναι - αλλά θεωρώ ότι σε όλες τις τηλεοπτικές του παρουσίες πραγματικά καταπιέζει… δεν έχουμε δει ποτέ τον εαυτό του. Είναι και ηθοποιός. Έχει ρόλο και στόχο μόνο τα χρήματα. Αυτήν την αίσθηση μου έχει δώσει. Δηλαδή, και το Bachelor που έκανε, όχι, έτσι είναι το concept. Ποιος μπορεί να το υποστηρίξει αυτό;», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μπορεί ο Βολικάκης ή η Πηλιάκη να υποστηρίξουν ένα τέτοιο σενάριο; Ε όχι, δεν γίνεται! Τους ξέρουμε αυτούς τους ανθρώπους. Πώς μπορείς να δείχνεις μία άσχημη συμπεριφορά και να σε βλέπει ο κόσμος; Αυτοί οι άνθρωποι που ανέφερα ως παράδειγμα δεν θα το ρίσκαραν σε καμία περίπτωση».

Δείτε επίσης: Χρήστος Βολικάκης - Survivor 2024: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του - Έχουν μαζί ένα παιδί

Τα τρυφερά τετ α τετ με την σύντροφό του στους διαδρόμους της Acun media πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Ο Αλέξης Παππάς τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου βρέθηκε στο αεροδρόμιο μαζί με τους υπόλοιπους 9 παίκτες για να αναχωρήσει προς τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και τι συνέβη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη).

Προηγουμένως, όλοι τους βρέθηκαν στα γραφεία της Acun media και εκεί βρέθηκε επίσης και η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, η οποία "τσάκωσε" τον ηθοποιό σε τρυφερά τετ α τετ με την σύντροφό του, Ελένη Αϊβαλή, χορεύοντας στον διάδρομο.

«Ενώ όλοι έπιναν τον καφέ τους και έστελναν μηνύματα, ένας παίκτης ήταν πολύ θερμός και μπροστά στην κάμερα και μιλώ για τον Αλέξη Παππά που χόρεψε με την αγαπημένη του, για την κάμερά μας. Δεν την έχουμε δει σε κάποιο ριάλιτι, απλώς την είχαμε δει σε φωτογραφίες γιατί είναι η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Σταύρου Σβήγκου», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος που μετέφερε το ρεπορτάζ και αργότερα στις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο Αλέξης Παππάς από το αεροδρόμιο, ανέφερε:

«Χθες το βράδυ αποχαιρετούσα τη σύντροφό μου. Ήταν μαζί μου μέχρι την τελευταία στιγμή. Το τελευταίο μήνυμα που θα στείλω πριν μπω στο αεροπλάνο θα είναι στην κοπέλα μου» (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή ανάρτηση).