Φάνης Λαμπρόπουλος: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον του! Όλοι ξέρουν ότι δεν μπορώ να ακούω Μαραβέγια»

Τι δήλωσε για τον νέο έρωτα της Ελένης Βουλγαράκη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φάνης Λαμπρόπουλος: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον του! Όλοι ξέρουν ότι δεν μπορώ να ακούω Μαραβέγια»

Απολαυστικός ήταν για ακόμα μία φορά ο Φάνης Λαμπρόπουλος, παίρνοντας αφορμή από την φάρσα που του έκανε την περασμένη εβδομάδα ο Κωστής Μαραβέγιας και πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα. Για την ιστορία, ο τραγουδιστής βγήκε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Τα κουνάβια» που παρουσιάζει ο πρώτος στον Music, με την Ελένη Βουλγαράκη και τον Δημήτρη Μπουμπουλίνη, και ξεκίνησε να ερμηνεύει κομμάτια του, χωρίς να τον καταλάβουν αρχικά οι παραγωγοί.

«Ρε φίλε, έχω έναν όρο στην εκπομπή, πες μου κάτι άλλο και όχι Μαραβέγια. Πρωί πρωί δεν μπορώ με τον βλάκα», είπε μεταξύ άλλων ενώ οι ακροατές τον ενημέρωναν ποιος ήταν πραγματικά ο... διαγωνιζόμενος. Ο Κωστής Μαραβέγιας γέλασε με την ψυχή του, ενώ ο Φάνης Λαμπρόπουλος ξεκαθάρισε πως τον λατρεύει σαν καλλιτέχνη και πως όλα ήταν μία καλοπροαίρετη πλάκα μεταξύ τους.

Φάνης Λαμπρόπουλος εναντίον Μαραβέγια και... Βουλγαράκη

Το πρωί της Πέμπτης 4/1, ο Φάνης Λαμπρόπουλος πήγε ένα βήμα παραπέρα και ανακοίνωσε τις... επόμενες ενέργειές του: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον του. Έγινε μια πλάκα από μέρους του. Βγήκε στην εκπομπή χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα, το δικό του. Έστειλε με ύπουλο τρόπο το τηλέφωνό του. Το πρωί ξέρουν ότι ένα όνομα δεν μπορώ να ακούω, Μαραβέγια. Κάποια στιγμή βγήκα εκτός εαυτού. Αποκαλύφθηκε μετά η πλεκτάνη του. Βέβαια τα mainstream Μέσα παίξανε ότι ήταν γκάφα δικιά μου. Καθόλου γκάφα δεν ήταν. Γκάφα είναι να ακούς πρωί πρωί Μαραβέγια! Και κανένας δεν ασχολήθηκε με το ότι ο Κωστής βγήκε να με κοροϊδέψει! Θα τα πούμε στην Ευελπίδων Κωστή!».

Δείτε επίσης: Ελένη Βουλγαράκη: Τρελά ερωτευμένη με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή - Είναι 10 χρόνια μικρότερος της

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ο Κωστής Μαραβέγιας τον παρακολουθεί στο ραδιόφωνο και τον είχε προειδοποιήσει για αυτήν την πλάκα, με τον Φάνη Λαμπρόπουλο να υπόσχεται ότι θα... απαντήσει. Όσο για την ερωτευμένη συμπαρουσιάστριά του, Ελένη Βουλγαράκη, δεν γλίτωσε κι εκείνη από τα κέφια του, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να λέει χαρακτηριστικά: «Ό,τι κι αν είναι, της αξίζει, άλλο που βριζόμαστε στην εκπομπή και την κατσαδιάζω. Τώρα δεν είναι κομψό να ασχοληθούμε με τα προσωπικά του καθενός. Την τρώω όλη στη μάπα, δεν την κάνω παρέα και μετά μόλις κλείνουν οι πόρτες