Θάνος Καλλίρης: «Μου το είχες πει αυτό το παραμύθι...» - Σάστισε η Τζένη Μελιτά με το παράπονο του τραγουδιστή για τον γάμο της

«Ντρέπομαι τώρα, παιδιά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Θάνος Καλλίρης: «Μου το είχες πει αυτό το παραμύθι...» - Σάστισε η Τζένη Μελιτά με το παράπονο του τραγουδιστή για τον γάμο της

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 4/1, ο Θάνος Καλλίρης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο τραγουδιστής εξέφρασε με χιούμορ το παράπονο του προς την Τζένη Μελιτά για το γεγονός ότι κάλεσε στον γάμο της τον Κώστα Μπίγαλη και όχι εκείνον.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ και ο επί χρόνια σύντροφός της Σπύρος Μαργαρίτης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το βράδυ του Σαββάτου 16/9, παρουσία συγγενών και φίλων (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το παράπονο του Θάνου Καλλίρη

«Θα ήθελα να δηλώσω τον μεγάλο μου αποτροπιασμό… ότι η Τζένη στον γάμο της κάλεσε τον Μπίγαλη. Ήθελα να το πω, διότι την παρακολουθώ και ζήλεψα. Λέω "γιατί αυτόν και όχι εμένα;"», είπε με χιούμορ ο Θάνος Καλλίρης.

«Να σου πω… σε είχα αφίσα στο δωμάτιό μου» αποκάλυψε η Τζένη Μελιτά.

«Μου το είχες πει αυτό το παραμύθι αλλά δεν μου είχες πει ότι είχες και τον Μπίγαλη αφίσα στο δωμάτιό σου», ανταπάντησε ο Θάνος Καλλίρης

«Ντρέπομαι τώρα, παιδιά. Ντρέπομαι» είπε από την πλευρά της η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η δήλωση του Θανάση Αλευρά που σόκαρε το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά

Ο Θανάσης Αλευράς, πριν απο λίγες μέρες βρέθηκε καλεσμένος στην ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή, "Πρωΐαν σε Εἶδον" και μεταξύ άλλων έκανε μια δήλωση που σόκαρε τους παρουσιαστές της εκπομπής, Τζένη Μελιτά και Φώτη Σεργουλόπουλο, γιια τη νέα του δραστηριότητα, αλλά και το γυμνισμό.

«Ήθελα να μάθω μια δραστηριότητα στον ελεύθερο μου χρόνο, για αυτό κάνω μαθήματα για να πάρω δίπλωμα για ταχύπλοο. Σκεφτόμουν τι ωραία είναι να είσαι στην Αθήνα και να μπορείς να πεις, ”πάω για ένα μονοήμερο στην Κύθνο, και κάνεις μία ωραία μονοήμερη". Δεν την φοβάμαι την θάλασσα αλλά δεν θα βγω με 8 μποφόρ, θέλω να την μάθω», είπε αρχικά για το νέο του χόμπι.

«Επίσης λατρεύω τον γυμνισμό. Ψάχνω πάντα παραλία έτσι ώστε να μπορώ να βγάλω το μαγιό μου και να απολαύσω την θάλασσα με την γύμνια και τον ήλιο. Δεν πάω σε παραλίες γυμνιστών, γιατί θέλω να το απολαμβάνω μόνος μου, να είμαι σε ερημικό μέρος. Θέλω να είμαι μόνος μου, αν εμφανιστεί κάποιος θα ντυθώ, για να μην ταραχθεί ο άλλος. Μου αρέσει να είμαι μόνος μου και απολαμβάνω την παρέα μου, ο κόσμος και ειδικά ο Έλληνας με ταράζει. Είναι λίγο αδιάκριτοι πολλές φορές», αποκάλυψε για την αγάπη, που έχει στο γυμνισμό.