Μαίρη Μηλιαρέση: Έβαλε τα γέλια όταν ρωτήθηκε για την Βάνα Μπάρμπα

«Είναι δυνατόν να με ρωτάνε τέτοια πράγματα;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαίρη Μηλιαρέση: Έβαλε τα γέλια όταν ρωτήθηκε για την Βάνα Μπάρμπα

Μπορεί να έχουν περάσει πέντε χρόνια, αλλά η κόντρα ανάμεσα στην Μαίρη Μηλιαρέση και την Βάνα Μπάρμπα φαίνεται πως καλά κρατεί, απλώς δεν είχε βρει την αφορμή να ξεσπάσει εκ νέου. Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση και πέρασε από την... ανάκριση της Φωτεινής Ψυχίδου για στιγμές από την καριέρα της, ενώ ρωτήθηκε και αν έχει μετανιώσει για ορισμένες δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν και συζητήθηκαν. Spoiler: Δεν μετάνιωσε για καμία αναφορά στην Βάνα Μπάρμπα.

Η Μαίρη Μηλιαρέση αναφέρθηκε αρχικά για τον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς 1983, όπου έμεινε στην ιστορία γιατί πέταξε τα λουλούδια της και έσκισε την κορδέλα της, μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα. «Το έκανα, γιατί διαφώνησα με το αποτέλεσμα της Σταρ Ελλάς. Οι άλλες δύο κοπέλες γύρισαν και πήραν τα λουλούδια τους. Εγώ απέδειξα σε όλους ότι δεν χρηματίζομαι και δεν εξαγοράζομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μαίρη Μηλιαρέση δεν μετανιώνει τις δηλώσεις της για την Βάνα Μπάρμπα

Αμέσως μετά η Φωτεινή Ψυχίδου της θύμισε πως είχε ειρωνευτεί την υποψηφιότητα της Βάνας Μπάρμπα ως δημάρχου στη Γλυφάδα. Το 2019 συγκεκριμένα είχε δηλώσει σχετικά: «Δεν θέλω να αρχίσω τα γέλια πρωί πρωί, μην τρελαθούμε», και ξέσπασε σε γέλια, κάτι που επανέλαβε και σήμερα, όταν της έδειξαν το επίμαχο απόσπασμα. «Δεν μπορώ, κάθε φορά που το βλέπω αυτό το απόσπασμα γελάω. Με συγχωρείς τώρα, είναι δυνατόν να με ρωτάνε τέτοια πράγματα;», ανέφερε μόλις επέστρεψε η κάμερα σε εκείνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαίρη Μηλιαρέση εκλέγεται για χρόνια στον δήμο Γλυφάδας, ενώ κατέχει μέχρι σήμερα τη θέση της Αντιδημάρχου Πρασίνου και Φροντίδας Αδέσποτων Ζώων. Η Βάνα Μπάρμπα τότε είχε σχολιάσει τις δηλώσεις της Μαίρης Μηλιαρέση λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει και να πει την άποψή του. Απλά δε μου αρέσει να απαντώ και να ασχολούμαι με πράγματα και με ανθρώπους που ίσως καμιά φορά είναι άνευ ουσίας».