Βάσω Λασκαράκη: «Αυτά με το κανάλι καλέ, με εμένα θα τα πείτε; - Η πρώτη αντίδρασή της για τις αλλαγές της εκπομπής "The Break"

«Δεν με αγχώνει τίποτα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: «Αυτά με το κανάλι καλέ, με εμένα θα τα πείτε; - Η πρώτη αντίδρασή της για τις αλλαγές της εκπομπής

Δηλώσεις στην κάμερα της εκοπμπής Breakfast@star έκανε το πρωί της Πέμπτης 4/1 η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός η οποία φέτος παρουσιάζει την εκπομπή 'The Break', μίλησε σχετικά με την αλλάγη της ώρας (από τις 3 το μεσημέρι στις 5 το απόγευμα) που θα προβάλλεται.

Όλα όσα είπε για την αλλάγη ώρας στην εκπομπή The Break

«Καλή Χρονιά. Νιώθω κουρασμένη, εγώ την έβγαλα λίγο κρυωμένη, λίγο άρρωστη, δεν ξέρω εσείς πως είστε», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Και τελικά ποιος είναι ο δικός μας χώρος;» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τους ηθοποιούς που παρουσιάζουν εκπομπές στην τηλεόραση

«Δεν νιώθω τίποτα, αυτά με το κανάλι καλέ, με εμένα θα τα πείτε; Κάθε φορά με πετυχαίνετε έξω από το θέατρο τι να σας πω; Δεν με αγχώνει τίποτα, μόνο η υγεία με αγχώνει, όλα καλά. Γεια σας» απάντησε η Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της πριν την περμιέρα της

«Είναι μεγάλη μου τιμή που μου εύχεστε όλοι για την εκπομπή. Αισθάνομαι αγωνία και χαρά και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Όλοι με ρωτάνε για τα νούμερα οπότε θα τα δω αλλά θέλω να αγχώνομαι, αισθάνομαι πολύ καλά για αυτό που έχουμε ετοιμάσει. Θέλω να το σκέφτομαι αισιόδοξα με πολλή χαρά, ότι ξεκινάμε κάτι καινούργιο και όμορφο» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου.

Όσον αφορά στο αν θα δούμε τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο στο πλευρό της στην εκπομπή, η ηθοποιός απάντησε: «Η σεζόν είναι μεγάλη, έχουμε χρόνο. Δεν γινόταν να μην είναι στην πρώτη εκπομπή, για μένα είναι το γούρι μου» είπε.

Δείτε εδώ το βίντεο: