Κατερίνα Καινούργιου σε Πάνο Καλίδη: «Γιατί πήγες στο Celebrity ρε συ;»

Τα καρφιά της παρουσιάστριας για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου σε Πάνο Καλίδη: «Γιατί πήγες στο Celebrity ρε συ;»

Καλεσμένος της εκπομπής Super Κατερίνα ήταν το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου ο Πάνος Καλίδης, με τον τραγουδιστή να μιλάει μεταξύ άλλων για την πρόσφατη εμπειρία του στο reality του ΣΚΑΪ, «I'm a Celebrity... Get me out of here», που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, και να σχολιάζει τις αλλαγές στο νέο Survivor, καθώς είχε συμμετάσχει σε προηγούμενο κύκλο.

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα του αυτή την Κυριακή στον ΣΚΑΪ, και την επιστροφή ορισμένων παικτών, ήταν αν δέχτηκε πρόταση εκ νέου. «Δεν είχα πρόταση για το Survivor. Δεν μπορούσα να έχω, γιατί βγήκα από το Celebrity στις αρχές Δεκέμβρη», απάντησε ο Πάνος Καλίδης για να συμπληρώσει: «Και να είχα πρόταση όμως δεν θα πήγαινα, φτάνει για μένα. Δεν είναι το ίδιο το Survivor με το Celebrity. Στο πρώτο είναι πολύ πιο δύσκολες οι συνθήκες επειδή δεν τρώγαμε και χάναμε κιλά, είχαμε κι άλλα σωματικά προβλήματα, ήταν πολύ πιο δύσκολες οι συνθήκες», δήλωσε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Δείτε επίσης: Survivor 4 - Πάνος Καλίδης: "Σκεφτόμουν από τις πρώτες μέρες να αποχωρήσω! Θυμάμαι τον Τριαντάφυλλο να..."

Η δηκτική απορία της Κατερίνας Καινούργιου στον τραγουδιστή

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια απόρησε με την συμμετοχή του Πάνου Καλίδη στο «I'm a Celebrity... Get me out of here» και τον ρώτησε χαρακτηριστικά: «Γιατί πήγες στο Celebrity, ρε συ Πάνο;», με τον καλλιτέχνη να απαντά: «Ήταν μία πολύ καλή οικονομική πρόταση και ήταν ένα διάστημα που δεν εργαζόμουν». «Έχεις και τρία παιδιά, το κατανοώ για το οικονομικό», σχολίασε επάνω σε αυτό η παρουσιάστρια του Alpha.

Ο Πάνος Καλίδης συμπλήρωσε σε ό,τι αφορά τις προκλήσεις του παιχνιδιού: «Το “στόλιζαν” με μουσικούλα και το έκαναν να φαίνεται εύκολο ενώ δεν ήταν. Κάναμε πτώσεις από γκρεμούς και διάδρομο στα 100 μέτρα, ήμασταν σε κλουβιά με ζώα. Το challenge να φέρεις εις πέρας μία αποστολή ήταν πιο δύσκολο σε σχέση με το Survivor», με την Κατερίνα Καινούργιου πάντως να μην... πείθεται από το επίπεδο της παραγωγής.