Στέλιος Ρόκκος: Στο νοσοκομείο η μητέρα του - Μία ημέρα μετά την κηδεία του γιου της

Η κατάσταση της υγείας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δυσάρεστα νέα έγιναν γνωστά την Πέμπτη 4/1 για την οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου μία ημέρα μετά την κηδεία του αδερφού του Νίκου Ρόκκου στο νησί της Λήμνου. Όπως αναλυτικά αναφέρει η εκπομπή Live News η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού.

Πιο αναλυτικά, η γυναίκα λίγες ώρες μετά το τελευταίο αντίο στο παιδί της αισθάνθηκε έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί άμεσα με τους γιατρούς να της κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Τι συμβαίνει με την υγεία της μητέρας του Στέλιου Ρόκκου

Η κατάσταση της υγείας της μητέρας του τραγουδιστή είναι στάσιμη, καθώς επιβεβαιώθηκε πως κόλλησε κορωνοϊό (δείτε εδώ το πολύ βαρύ κλίμα στο νησί την ημέρα του τελευταίου αντίο).

Η στιγμή που της ανακοίνωσαν τον θάνατο του παιδιού της

«Ήταν 11 το βράδυ του Σαββάτου. Ο γιος μου, Παναγιώτης που έχει την ίδια ηλικία με τον Νίκο δουλεύει στη βίλα του Στέλιου. Το βράδυ ήρθε το παιδί μου και μου λέει: ''Μαμά να σου πω κάτι, αλλά μη φωνάξεις''. Εγώ με την οικογένεια είμαι πολύ δεμένη. Χαρές και λύπες τα έχουμε περάσει μαζί με την κυρία Νίτσα με έχει σαν αδελφή της.

Ρώτησα τον γιο μου τι έγινε και μου είπε χάθηκε ο Νίκος. Τον ρώτησα πως χάθηκε και μου λέει ''Πνίγηκε''. Toυ είπα φύγε να μη σε βλέπω. Δεν το πίστευα! Σηκώνομαι, βάζω τα ρούχα μου και πάω στο σπίτι της Νίτσας - που με έχει σαν αδερφή της - με βλέπει και μου λέει ''Τι έγινε;'' της είπα: ''Ήρθα να σου κάνω παρέα. Για τον Νίκο είναι αλήθεια;'' και μου λέει ''Ναι, τον ψάχνουν...''.

Το ένστικτο της μάνας όμως…Ήμασταν με άλλες 2-3 γυναίκες και μας λέει: ''Μου λέτε ψέματα. Ο Νίκος δεν υπάρχει''. Την ηρεμήσαμε με άλλες συζητήσεις. Ξημερώνει και έρχεται ο ανιψιός της ο Στέλιος, την κρατάει στην πλάτη και εκείνη άρχισε να λέει: ''Τι έγινε; Και ο Νίκος μου έφυγε;''. Με αναφιλητά...

Ό,τι είχαμε στο τραπέζι τα πέταξε όλα κάτω. Τράβαγε τα μαλλιά της. Αυτή τη σκηνή δε θα ξεχάσω και ζήταγε να φύγει. Έσπαγε ό,τι έβρισκε. Φώναζε ότι έχασε δεύτερο παιδί. Ήρθανε μετά τα παιδιά της μετά και την ηρεμήσανε.

Ο Νίκος ήταν ένα δραστήριο παιδί είχε όνειρα. Δε θα ξεχάσω την ημέρα που βγήκε πρόεδρος, που ήμασταν στην καφετέρια και είχαν μουσική, βεγγαλικά, χαρές, να μας κερνάει, να μας φέρνει σουβλάκια να φάμε, η χαρά του δε λεγόταν. Τον αγκαλιάζαμε, τον φιλούσαμε από τη χαρά μας!», είπε η θεία του Νίκου Ρόκκου στο Live News.