Κατερίνα Παναγοπούλου: Με over the knee μπότες και μακρύ παλτό - Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στη μοναχική βόλτα της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Παναγοπούλου αποτελεί μια από τις πιο κομψές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης παρουσιάζοντας με πολύ μεγάλη επιτυχία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega (δείτε εδώ τη στιγμή που λύγισε στον αέρα).

Πρόσφατα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την παρουσιάστρια στο κέντρο της Αθήνας να σε μία μοναχική βόλτα χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με πολύ κομψό look. Με ένα μαύρο παλτό και γκρι over the knee μπότες η παρουσιάστρια κατάφερε να ''μαγνητίσει'' όλα τα βλέμματα.

Η βόλτα της Κατερίνας Παναγοπούλου στο κέντρο της Αθήνας

Όπως βλέπουμε η Κατερίνα Παναγοπούλου ήταν απασχολημένη στο κινητό της, καθώς παράλληλα φορούσε ασύρματα ακουστικά, μην έχοντας ιδιαίτερη επικοινωνία με τους περαστικούς γύρω της στο δρόμο.

Κατερίνα Παναγοπούλου - χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η απάντηση της στα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε σχέση με τον Ντέμη Νικολαϊδη

«Δε θα τοποθετηθώ ποτέ δημόσια για δημοσίευμα που αφορά την προσωπική μου ζωή. Εντάξει, έγραψε κάτι κάποιος, είναι η άποψή του. Δε μου αρέσει όταν προσπαθεί κάποιος να εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή. Θέλω να είναι προσωπική. Δε μου αρέσει να τη μοιράζομαι δημόσια.

Καταλαβαίνω και τη δουλειά των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ. Αυτό που με έχει προβληματίσει και δεν καταλαβαίνω είναι το να είσαι κάπου και να σηκώσει κάποιος το κινητό του να σε βγάλει μια φωτογραφία. Και οκ να σε βγάλει και να τη δείξει σε έναν φίλο του αλλά το να πάει να την πουλήσει σε ένα περιοδικό με ξεπερνάει.

Θα προσέξω το που θα πάω και πως θα κινηθώ για να μην έχω τέτοια. Αν πάω στην Ψαρρού στη Μύκονο και πω ότι με πειράζει εντάξει, θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Θα προσέξω και το πως θα συμπεριφερθώ δημόσια και το πόσο διαχυτική θα είμαι. Δε το ελέγχεις πάντα γιατί άνθρωπος είσαι αλλά θα αυτοπεριοριστώ», είχε πει η Παναγοπούλου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι τον Οκτώβρη του 2022.