Αντιγόνη Κουλουκάκου: Φούσκωσε απότομα η κοιλίτσα της - Νέα ολόσωμη φωτογραφία της εγκυμονούσας ηθοποιού

Περιμένει το πρώτο της παιδί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μόλις πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως εκείνη και ο σύντροφός της περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μέσα από αναρτήσεις στο Instgaram που κάνει η τηλεοπτική Ιουλία από τη Γη της Ελιάς μας δείχνει συχνά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το ευτυχές στην περίπτωση της είναι ότι καμία φορά τα σενάρια της ζωής συμπίπτουν με αυτά του σεναριογράφου, καθώς η ηθοποιός υποδύεται την έγκυο στο σίριαλ (δείτε εδώ τα πρώτα της πλάνα με φουσκωμένη κοιλιά).

Η νέα ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την Πέμπτη 4/1 η Αντιγόνη Κουλουκάκου πόζαρε σε ολόσωμο καθρέφτη και μας έδειξε το κομψό της look μαζί με την κοιλίτσα της, την οποία δε χορταίνει να βλέπει να φουσκώνει.

Αντιγόνη Κουλουκάκου - εγκυμοσύνη

Πώς θα εξελιχτεί ο ρόλος της Ιουλίας στη Γη της Ελιάς με την εγκυμοσύνη

Το youweekly.gr εξασφάλισε για τους φανατικούς της σειράς, την πιο σημαντική αλλαγή, στον ρόλο μιας από τις βασικές πρωταγωνίστριες και αναφερόμαστε στην Αντιγόνη Κουλουκάκου που μετά την αποκάλυψη και την δημοσιοποίηση από την ίδια της εγκυμοσύνης της, άλλαξε και το σενάριο. Η «ατίθαση» Ιουλία Βρεττάκου, παρά τις αντιρρήσεις των δικών της, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή το επόμενο διάστημα στην Αθήνα μέχρι να γεννήσει το παιδί της...

Αντιγόνη Κουλουκάκου Πασχάλης Τσαρούχας

Η Ιουλία στο β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν, θα ζει στο σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου στην Κηφισιά. Έτσι με την έναρξη της σειράς μετά τις γιορτές, στις 14 Ιανουαρίου, θα την δούμε να φτιάχνει τις βαλίτσες της και να φεύγει από την Μάνη. Η ηρωίδα της σειράς θα αποφασίσει πλέον μόνη της ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της και η πορεία της σχέσης της με τον Στάθη Καπερνάρο. Θα τον παντρευτεί ή όχι;...

Δεν αλλάζει όμως μόνο η ζωή της τηλεοπτικής Ιουλίας τους επόμενους μήνες, αλλά και η ζωή της Αντιγόνης που το επόμενο διάστημα και όσο θα περνάνε οι μήνες της εγκυμοσύνης της, δεν θα έχει την δυνατότητα πλέον να πηγαινοέρχεται σε ταξίδια και γυρίσματα στην Μάνη και στην Κύπρο. Έτσι ο ρόλος της θα περιορίζεται τον περισσότερο καιρό σεναριακά κυρίως στην Αθήνα, όπου θα την επισκέπτονται και τα μέλη της οικογενείας της, όπως και ο αγαπημένος της Στάθης που θα της κάνει ακόμα μια φορά πρόταση γάμου και θα περιμένει την απάντησή της.

Αντιγόνη Κουλουκάκου φουσκωμένη κοιλιά

Και εάν η Ιουλία είναι σε συναισθηματικό δίλημμα για την ζωή και την σχέση της με τον Στάθη, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δείχνει να απολαμβάνει την περίοδο των γιορτινών διακοπών με τον σύντροφό της Νίκο. Η πρωταγωνίστρια της σειράς μάλιστα, που σύμφωνα με πληροφορίες διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα και χαμογελαστή μαζί του μέσα από ένα ασανσέρ.

Η ίδια έχει μιλήσει σε συνέντευξή της για την απέραντη ευτυχία που νιώθει περιμένοντας το πρώτο της παιδί δηλώνοντας στο περιοδικό Beaute για την εγκυμοσύνη της και για τα άλλα δυο παιδιά του συντρόφου της: «Αισθάνομαι μητέρα τριών παιδιών, ωστόσο επειδή είναι λεπτό θέμα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Επίσης, για τα δυο παιδιά, δεν είναι βιολογικά μου παιδιά, υπάρχει η μητέρα τους, η οποία είναι παρούσα».