Πέγκυ Ζήνα: «Μέχρι και τώρα που με βλέπω σε βιντεάκια με βλέπω και με λυπάμαι»

Η ''λάθος'' επιλογή της τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πέγκυ Ζήνα: «Μέχρι και τώρα που με βλέπω σε βιντεάκια με βλέπω και με λυπάμαι»

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο, η οποία δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 4/1 στο Youtube με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει όμορφες και λιγότερο όμορφες στιγμές της καριέρας της.

Η οικογένειά της και το τραγούδι αποτελούν δύο από τις μεγαλύτερες αγάπες της Πέγκυ Ζήνα. Στη μέχρι σήμερα καριέρα της την έχουμε δει να αφιερώνεται στη μουσική και σε ό,τι σχετίζεται με αυτόν τον δρόμο.

Πριν από μερικά χρόνια λοιπόν, η Πέγκυ Ζήνα είχε δεχτεί την πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή μουσικού talent show. Σήμερα η ίδια τονίζει, πως μετανιώνει για την επιλογή της αυτή και πως δε θα το επαναλάμβανε.

Δείτε επίσης: «Είχα στεναχωρηθεί, όπως αποδείχθηκε...» - Το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή Πέγκυ Ζήνα στη Eurovision

Η αποκάλυψη της Πέγκυ Ζήνα για ''λάθος'' επιλογή της στο παρελθόν

«Μέχρι και τώρα που με βλέπω σε βιντεάκια με βλέπω και με λυπάμαι. Όταν έπρεπε δηλαδή να πω σε παιδί ότι δεν τραγούδησε καλά… Που ξέρω ότι ήταν εκεί νηστικά με τις ώρες, 12 ώρες γυρίσματα, 16 ώρες κάναμε εμείς στις οντισιόν και να πρέπει να περιμένουν για 2 - 3 λεπτάκια με τις ώρες όρθια…

Να πρέπει να κριθούν από τα αυτά τα 3 λεπτά και να τους πω εγώ πως δεν ήσουν καλή, ήσουν εκτός τόνου, δεν είχες ταπεραμέντο...Μπορεί να ήταν αλήθεια όλα αυτά, με τι ψυχούλα όμως το λες αυτό σε ένα παιδάκι μου κάθεται 20 ώρες; Δηλαδή δεν ήθελα να με βλέπω εκείνο το διάστημα.

Πέρασα από την κριτική επιτροπή και πέρασα άσχημα. Δεν είμαι αρνητική με την τηλεόραση όμως γενικά», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

Τα ''καρφιά'' της στην παραγωγή του X-factor

«Δεν έχω όρεξη να είμαι μόνιμα στην επιφάνεια της showbiz και να ακολουθώ τα πρέπει της για να βρίσκομαι στην επιφάνεια. Μπορεί κάποιος να βουτηχτεί μέσα στις ακαθαρσίες και να βγει γυμνός στην Ομόνοια. Πάλι θα μιλούν για εκείνον όλοι και τα δελτία ειδήσεων, πρέπει να το κάνουμε;.

Δεν πέρασα καλά στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις ακόμα, περίμενε 3-4 δευτερόλεπτα”. Όχι, θα απαντήσω! Δεν μπορώ να βλέπω ένα παιδί να ξεροσταλιάζει περιμένοντας την απάντησή μου, αν πέρασε την οντισιόν ή όχι, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθεάσης. Δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης», είχε πει η Πέγκυ Ζήνα πριν από ένα χρόνο στο Happy Day.