Κλέλια Ρένεση: «Πεθαίνεις όλο και περισσότερο...» - Η μακροσκελής και όλο νόημα ανάρτηση της ηθοποιού

«Μαραζώνεις...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κλέλια Ρένεση είναι μια γυναίκα που πολύ συχνά εκφράζει δημόσια τη γνώμη της για κοινωνικά, πολιτικά ζητήματα, προσωπικής ανάπτυξης, όσα έχουν να κάνουν με τη μητρότητα και την κόρη της (δείτε εδώ την αποκάλυψη της για τον Μανού Τσάο).

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου η ηθοποιός έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους με μια εικόνα και ένα μακροσκελές κείμενο.

Εν ολίγοις η Κλέλια Ρένεση θέλησε να τονίσει τη σημαντικότητα του να έρθουμε όλοι πιο κοντά στο φως που κρύβουμε μέσα μας αλλά και στους τρόπους που μπορούμε να το κάνουμε! Χαρακτηριστικά μάλιστα έγραψε στο τέλος, πως αν δεν αλλάξουμε εμείς μέσα μας - δεν έχουν καμία ουσία οι αριθμοί και ο χρόνος, που αλλάζει.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου

«Ο παρατηρητής κ το παρατηρούμενο. This is quantum baby! Δες πως αλλαζεις, πως φωτιζεσαι η πως μαραζωνεις σε σχεση μ αυτον που σε παρατηρει. Αυτος ειναι ενας πολυ σωστος φαρος πλοηγησης. Δες ποια ματια σε κοιταζουν με αγαπη.
Μια κολωνα , ενας φαρος φωτος ειναι αυτο που θελουμε ολοι για να ανθιζουμε κ να βγαλουμε τον ηλιο μας εξω να φωτισει. Μια κολωνα αμετακίνητη, μια σταθερα στιβαρή που βλεπει χωρις να κρινει, χωρις να διαχωριζει, χωρις να λιμοκτονεί για οικτο κ προσοχη. Μια ριζα ν ακουμπησεις κ να ψηλωσει το μεσα σου. Ενα βλεμα που σου δινει χρωμα οταν το δικο σου χανεται, ζεστη οταν κανει κρυο τριγυρω.

Αν εχεις μια τετοια κολωνα διπλα σου , κρατα την γερα στην αμμοθυελα
Αν δεν εχεις μια τετοια κολωνα διπλα σου, ψαξτην,
Αν εψαξες κ δεν βρηκες , επινόησε την . Φαντασου την . Κανε πως ειναι εκει.
Λιγο πριν ν αλλαξουν οι αριθμοι, θυμησου: αν δεν αλλαζεις εσυ , πεθαινεις ολο κ περισσοτερο. Βρες ολα τα χρωματα σου κ φορα τα! Λουσου στο φως σου!», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Η εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη

«Εγώ είχα και επιλόχειο κατάθλιψη, ορμονικά ξεκάθαρα δεν πήγαζε καθόλου από το μυαλό, 40 ημερών γειά σας, ξύπνησα και λέω τι έγινε; Δεν το διαχειρίστηκα καθόλου ψύχραιμα. Καταλάβαινα, ότι είναι κάτι έξω από εμένα, δεν πήγαζε από κάποια δικιά μου απελπισία όλο αυτό, δεν ήταν κάποια λογική σκέψη, που με κατρακύλαγε σε αυτό το μονοπάτι, ήταν κάτι ξένο, σαν μου είχαν βάλει μία ουσία μέσα μου, που το σώμα μου ανταποκρινόταν με αυτήν την κατήφεια.

Μου είπε η γυναικολόγος μου να πάρεις ίσως χάπια Κλέλια και είπα: «Μισό, όταν θα δω, ότι πραγματικά κατρακυλάμε σε άβυσσο, λέω θα το κάνω, αλλά επειδή θήλαζα, κρατούσα τα μπόσικα». Δεν ήταν θέμα μυαλού, αυτή ήταν η επικινδυνότητα, είναι ορμονικό, είναι χημεία.

Εγώ τι έπαθα μέσα στην ατυχία μου, ήμουν πολύ τυχερή. Είμαι πολύ αλλεργική στις σφήκες και με τσίμπησε μία και έπαθα αλλεργικό σοκ. Πήγα στο νοσοκομείο, αδρεναλίνες, φενιστίλ, ορούς, πήγα να πεθάνω δηλαδή. Έτσι μου έφυγε η επιλόχειος, εξαφανίστηκε κατευθείαν, μάλλον από το σοκ, μόνο του», είπε η Κλέλια Ρένεση πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Μαμά-δες.