Σάκης Κατσούλης: «Έχουμε ξεκινήσει 2 μήνες...» - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στην κάμερα του Happy Day

«Το παιδί μας με την Μαριαλένα... έρχεται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Κατσούλης: «Έχουμε ξεκινήσει 2 μήνες...» - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στην κάμερα του Happy Day

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day (η οποία προβλήθηκε σήμερα 5/1). Μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει, πρόκειται να παντρευτούν με την αγαπημένη του Μαριαλένα, και παρόλο που δεν έχει γίνει ακόμα η πρόταση γάμου, πρόκειται να της την κάνει, ωστόσο, προσπαθεί να βρει έναν πρωτότυπο τρόπο ώστε να την θυμάται για όλη της την ζωή.

Η συνέντευξη του Σάκη Κατσούλη στο Happy Day

Αρχικά ανακοίνωσε το νέο του επαγγελματικό βήμα, δείχνοντας το μάλιστα μπροστά στην κάμερα. «Έχουμε ξεκινήσει 2 μήνες. Νέο ξεκίνημα, νέα αρχή. Είναι καφέ, είμαι πολύ χαρούμενος», αποκάλυψε.

«Εκλέχθηκα με τον Νίκο Χαρδαλιά. Πήρα 6.500 ψήφους», ανέφερε στη συνέχεια για την εκλογή ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Χαρδαλιά.

Επίσης, σχολίασε και το φετινό Survivor που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7/6 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ: «Δεν δέχθηκα πρόταση. Δεν θα έπρεπε να συμμετέχω, έχω κερδίσει ήδη δυο φορές. Πρέπει να δούμε νέα πρόσωπα και νέους παίκτες. Δεν μπορώ να πω κάτι που μπήκε η Κατερίνα και ο Αλέξης. Η Δαλάκα έφυγε κάπως περίεργα, θέλει να αποδείξει την αξία της. Ο Αλέξης είναι μια κατηγορία μόνος του», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ αναλυτικά όλους τους παίκτες).

Ενώ συνέχισε σχετικά με τα χρήματα που έπαιρναν στον προηγούμενο κύκλο: «Δεν ξέρω τι λεφτά θα πάρουν γιατί δεν συζήτησα. Πέρσι δεν ζήτησα παραπάνω γιατί ήταν ήδη υπεραρκετά. Παίρναμε 5.000 ευρώ. Το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα».

Στο τέλος για τη σχέση του με την σύντροφό του και το γάμο τους, εξομολογήθηκε: «Το παιδί μας με την Μαριαλένα... έρχεται. Είμαι ρομαντικός και η Μαριαλένα δυναμική και πρέπει να κάνω κάτι που θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή».

Δείτε επίσης: «Είναι κακόβουλο και κακοπροαίρετο! Προσπαθεί να πετύχει κάτι μέσα από αυτό και...» - Η αντίδραση της Ρουμελιώτη στα μηνύματα που δέχεται για τον Κατσούλη