Φεύγει από την Ελλάδα ο Κώστας Μπακογιάννης - Ο λόγος που μετακομίζει Αμερική

Τι συμβαινει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο μέχρι πρότινος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, λίγο μετά την ήττα του από τον Χάρη Δούκα (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον ορκωμοσία του ως Δήμαρχος Αθηνών) ετοιμάζει τα πράγματά του καθώς από μέρα σε μέρα θα μετακομίσει προσωρινά στην Αμερική.

Ποιος ο λόγος που ο Κώστας Μπακογιάννης αφήνει για λίγο την Ελλάδα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κώστας Μπακογιάννης αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση του δημοφιλούς πανεπιστημίου του Harvard να γίνει πανεπιστημιακός εταίρος και να διδάξει ως καθηγητής το εαρινό εξάμηνο, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στους φοιτητές του Ινστιτούτου Πολιτικής της Σχολής.

Η σύζυγός του προφανώς λόγω επαγγελματικών θα μείνει πίσω με τα παιδιά και θα τον περιμένει πως και πως!

«Για μένα είναι τέλειος...»

Η Σία Κοσιώνη , η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, πριν από περίπου 2 χρόνια παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή της «Προσωπικά» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της.

«Είναι απίστευτος ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε να είμαι κοντά του, αυτό το “όλα θα πάνε καλά”, αυτή η αισιοδοξία του, η ηρεμία του, το χαμόγελό του, ότι μπορεί να γειώνει λίγο τις καταστάσεις. Και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα. Για μένα είναι τέλειος»