Χαμός ανάμεσα σε Άδωνι Γεωργιάδη και Έλενα Ακρίτα στο Facebook: «Δεν ήξερα ότι πάσχετε από...» - «Καλά θα πάει αυτό...»

Οι αναρτήσεις "φωτιά" και οι απαντήσεις τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Η Έλενα Ακριτά με αφορμή τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Άδωνι Γεωργιάδη να αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας, μετά από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μίνι ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, τι έγραφε όταν είχε υπηρετήσει το εν λόγω Υπουργείο επί κυβέρνησης Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, έφερε μπροστά αναρτήσεις που είχε κάνει προς το πρόσωπό της το 2020, όταν της απαντούσε στην κριτική που του έκανε, έπειτα από την αποκάλυψη της πως παλεύει 30 χρόνια με την κατάθλιψη, γεγονός που έχει αναφέρει πολλές φορές δημόσια.

Τι είχε συμβεί το 2020 με Έλενα Ακρίτα και Άδωνι Γεωργιάδη

Την περίοδο εκείνη, η Έλενα Ακρίτα είχε καταγγείλει τον Άδωνι Γεωργιάδη για τον χαρακτηρισμό "άρρωστο μυαλό", με την ίδια να του δηλώνει πως έχει κατάθλιψη εδώ και 30 χρόνια. Δημοσίευσε λοιπόν τις τότες αναρτήσεις που είχαν κάνει και έγραψε στην λεζάντα της:

«Υπουργός Υγείας ο άνθρωπος που δεν ξέρει τι σημαίνει κατάθλιψη: δεν ανοίγει διάλογο με καταθλιπτικό άτομο γιατί προφανώς είναι μειωμένης αντίληψης και ανίκανο να αντιπαραβάλει πολιτικοκοινωνικά επιχειρήματα επί ίσοις όροις με έναν μη πάσχοντα. Παιδιά ενός κατώτερου Θεού ανάξια να αντιπαρατεθούν μαζί του.
Καλά θα πάει αυτό.»

Δείτε επίσης: «Είναι απίστευτο! Αγαπητέ Άδωνη...» - Κανονικό ''ξεφτίλισμα'' από τον Αντώνη Κανάκη στον Γεωργιάδη μετά τις δηλώσεις του για τα Τέμπη

Η ανάρτηση του Άδωνι για την αλλαγή του Υπουργείου του

«Πρώτη μου φορά ορκίστηκα Υφυπουργός τον Νοέμβριο του 2011. Έκτοτε έχουν περάσει 13 χρόνια ορκίστηκα Υπουργός Υγείας το 2013, Υπουργός Ανάπτυξης το 2019, Υπουργός Εργασίας το 2023 και σήμερα Υπουργός Υγείας εκ νέου. Η συγκίνηση που αισθάνομαι είναι σαν την πρώτη φορά, όμως ειδικά σήμερα, δεν σας κρύβω, ότι συγκινήθηκα με διαφορετικό πιο έντονο τρόπο. Το Υπουργείο Υγείας το λάτρεψα την περασμένη φορά. Έμεινα Υπουργός μόνον έναν χρόνο, αλλά κάναμε τόσα πράγματα σαν να ήμουν δύο πλήρεις θητείες. Ίσως οι δυσκολίες της εποχής (στην καρδιά του Μνημονίου) να με οδήγησαν και μένα σε πιο δύσκολες αποφάσεις, αλλά σήμερα μόλις μπήκα ξανά ως Υπουργός στο Υπουργείο αυτό, με υποδέχθηκαν με τόσο καλή διάθεση όλοι οι υπάλληλοι και τα στελέχη του, που άγγιξαν την καρδιά μου.

Ευχαριστώ πραγματικά τον Πρωθυπουργό @kyriakos_ για την τεράστια εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου. Γνωρίζω καλά πόσο ο ίδιος προσωπικά ενδιαφέρεται για τα θέματα της Υγείας και αντιλαμβάνομαι πλήρως το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνω.

Τον ευχαριστώ επίσης για την εξαιρετική ομάδα που μου εμπιστεύθηκε της κας Αναπληρώτριας Υπουργού, των 2 Υφυπουργών και των Γενικών Γραμματέων

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας!

Υγ: Και το Υπουργείο Εργασίας το υπηρέτησα με αφοσίωση και πιστεύω για μόλις έξι μήνες θητείας κάναμε πολλά πράγματα. Η ομάδα των υφυπουργών και των Γενικών Γραμματέων εξαιρετική και η πτώση της ανεργίας σήμερα στο 9,4% ,καθώς και η μείωση κατά -30% στις εκκρεμείς Κύριες και -50% στις εκκρεμείς Επικουρικές συντάξεις είναι μεγάλη δικαίωση.

Σας Ευχαριστώ όλες και όλους για τις Ευχές σας όλα θα πάνε καλά», έγραψε στο Instagram ο Άδωνις Γεωργιάδης.