Άννα Μπεζάν: Δάκρυσε όταν άνοιξε το δώρο της Χριστίνας Παππά για τη γιορτή της

«Πεθερούλα μου, άκου, θα το πω δημόσια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή μίλησε η Άννα Μπεζάν και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις γιορτές που πέρασε σε ορφανοτροφείο, στον τρόπο που βιώνει πλέον τη μητρότητα αλλά και στην πεθερά της, Χριστίνα Παππά.

«Στο ορφανοτροφείο στολίζαμε πάντα, υπήρχε τρομερό κλίμα Χριστουγέννων και εορτών, με πολλή χαρά στο σπίτι. Ερχόταν Άγιος Βασίλης και μας έφερνε δώρα σύμφωνα με τις ανάγκες που είχε κάθε παιδί», ανέφερε αρχικά η Άννα Μπεζάν για να συμπληρώσει: «Σίγουρα όμως, υπήρχαν και μελαγχολικές στιγμές. Ένα παιδί που είναι στην εφηβεία κάτω από αυτές τις συνθήκες τα Χριστούγεννα, εκτιμάει μεγαλώνοντας αυτά τα πράγματα».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, η πρώην συμμετέχουσα στο GNTM και ηθοποιός στις «8 λέξεις» δεν κρατάει κάτι στη μνήμη της από την προηγούμενη περίοδο: «Έχω διαγράψει τις μνήμες πριν το ορφανοτροφείο, πόσο μάλλον τώρα που έχω παιδί. Υπάρχει η Μέλισσα (σ.σ. το όνομα του ορφανοτροφείου), και η οικογένειά μου».

Δείτε επίσης: «Όταν έγινα μαμά μόνο ένα πράγμα δεν κατάλαβα...» - Ραγίζει καρδιές η Άννα Μπεζάν με την εξομολόγηση για την μητρότητα

Στάζει μέλι η Άννα Μπεζάν για την πεθερά της

Η κουβέντα πήγε και στην Χριστίνα Παππά, με τις δύο γυναίκες να καταρρίπτουν κάθε στερεότυπο για κόντρες νύφης με πεθερά. Η Άννα Μπεζάν ανέφερε για εκείνη: «Είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους και θέλω να το πω αυτό. Πεθερούλα μου, άκουσέ το, γιατί θα το πω και δημόσια. Νομίζω ότι δεν είναι τόσο τα υλικά αγαθά, όσο ότι στην γιορτή μου, που ήταν στις 9 Δεκεμβρίου, μου έγραψε ένα πάρα πολύ ωραίο μήνυμα και έκλαιγα. Ήταν πολύ συγκινητικό, είναι από τα μηνύματα αγάπης. Το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει η Χριστίνα είναι να μου πει ότι: “Εγώ είμαι η μαμά σου και θα ήθελα πολύ να με φωνάζεις μαμά».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη μητρότητα και την ευτυχία που ζει με την κόρη της Χριστίνα-Νεκταρία, ενώ αποκάλυψε ότι θέλει και ένα δεύτερο παιδί: «Τώρα έχω αρχίσει να απολαμβάνω τη μητρότητα και να βρίσκω τα πατήματά μου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο ωραίο δώρο στη ζωή από τον ερχομό ενός παιδιού. Ιδανικά θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί, αρχικά για μένα και μετά για να έχει παρέα το παιδί. Ο Δημήτρης είναι το τζόκερ μου στο κομμάτι της οικογένειας, συμπληρώσαμε πολύ όμορφα ο ένας τον άλλον».