Νίκος Πολυδερόπουλος: Μαυροφορεμένος και με κατεβασμένο κεφάλι - Η πρώτη εμφάνιση μετά το θάνατο του 28χρονου αδερφού του

Δείτε το βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Πολυδερόπουλος: Μαυροφορεμένος και με κατεβασμένο κεφάλι - Η πρώτη εμφάνιση μετά το θάνατο του 28χρονου αδερφού του

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η οικογένεια του μετά τον ξαφνικό θάνατο του μικρότερου αδερφού του, Παντελή. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμές πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο 28χρονος έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά μέσα στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς ανήμερα των Χριστουγέννων.

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι για να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό και του είπε δεν είναι κάτι και ότι μπορεί να φύγει. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί. Όταν έφτασε είπε "ήρθα, έφερα το δώρο" και έπεσε...», ήταν μεταξύ άλλων τα συγκλονιστικά λόγια του ηθοποιού για το θάνατο του αδερφού του - δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του.

Από την ημέρα του θανάτου του Παντελή μέχρι και σήμερα, παρά την μια και μοναδική δήλωση του, ο Νίκος Πολυδερόπουλος τηρούσε σιγή ιχθύος, θρηνώντας τον αδερφό του σιωπηλά, χωρίς να κάνει κάποια σχετική ανάρτηση. Άλλωστε, είναι από τα πρόσωπα που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Νίκου Πολυδερόπουλου μετά το θάνατο του αδερφού του

Η κάμερα της εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, συνάντησε τον ηθοποιό κατά την είσοδό του στο θέατρο, επιστρέφοντας στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Η μητέρα τους τον χαιρέτησε ακουμπισμένη πάνω στο φέρετρο...»

Σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, ο ίδιος μία ημέρα πριν το θάνατο του είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε μία ενόχληση στον λαιμό, ωστόσο οι γιατροί τον έδιωξαν λέγοντας πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ύστερα από επικοινωνία των δημοσιογράφων της ίδιας εκπομπής με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, έγινε γνωστό πως διατάχθηκε ΕΔΕ και δημιουργήθηκε φάκελος, ώστε να αποδειχθεί τι έχει συμβεί τελικά και αν υπάρχει ευθύνη από την πλευρά των γιατρών.

«Η ιατροδικαστική πραγματοσύνη θα προκύψει τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να μαζευτούν όσοι ήταν στη βάρδια και όσοι είδαν και εξέτασαν το παιδί. Δεν είναι τόσο απλό, μπορεί αυτή η ιστορία να τραβήξει για μήνες», είπε χαρακτηριστικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Στο Super Κατερίνα μίλησε και ο ιερέας ο οποίος τον είχε βαφτίσει ως παιδί και τελικά τον κήδεψε (δείτε εδώ τι συνέβη στην εξόδιο ακολουθία), συγκινώντας: «Το έχω βαφτίσει το παιδί αυτό. Τον ξέρω από πιτσιρικάκι που πήγαινε μπουσουλώντας. Τα έχω βαφτίσει όλα τα παιδιά, είναι τέσσερα αδέρφια. Έφυγε το παιδάκι. Το παν είναι η μητέρα τους, τον χαιρέτησε ακουμπισμένη πάνω στο φέρετρο, με βαριά οδύνη και στεναγμό. Και όλα τα παιδιά ακουμπισμένα πάνω. Έπαθαν μεγάλο "χτύπημα"».