MasterChef 8: Έρχεται δυναμικά με αλλαγές από την φάση των οντισιόν

Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 8: Έρχεται δυναμικά με αλλαγές από την φάση των οντισιόν

Το MasterChef επιστρέφει με τον 8ο κύκλο του, μέσα από τη συχνότητα του Star. Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ακονίζουν ξανά τα... μαχαίρια τους και ετοιμάζονται για πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου, με την διαδικασία των οντισιόν να έχει ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί θα υπάρξει και η πρώτη αλλαγή, με τον διαγωνισμό μαγειρικής να γίνεται με διαφορετικό τρόπο φέτος.

Πλέον μία καλή πρώτη εμφάνιση στις οντισιόν δεν εξασφαλίζει σε έναν ικανό σεφ την πολυπόθητη ποδιά, και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, αλλά από εκείνο το σημείο ξεκινούν μονομαχίες ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα του Super Κατερίνα σήμερα το πρωί, οι παίκτες μεν θα μαγειρεύουν ατομικά, αλλά θα εμφανίζονται ανά δυάδες μπροστά στους τρεις κριτές.

Δείτε επίσης: MasterChef: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τον 8ο κύκλο - Τι θα γίνει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

Οι μονομαχίες στο MasterChef ξεκινούν από το πρώτο επεισόδιο

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν δύο ικανοί παίκτες, που να αξίζουν αμφότεροι την ποδιά, αλλά μόνο ένας θα την κερδίσει. Στον αντίποδα, παίκτες που παρουσιάζουν ένα μέτριο πιάτο στην οντισιόν, θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, και να αποδείξουν ότι ήταν απλά μία κακή στιγμή. Η επιλογή των αντιπάλων θα γίνεται τυχαία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το MasterChef θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη σε πρώτη φάση, με την σκέψη να αυξηθούν οι μέρες προβολής στη συνέχεια. «Όλη η διαδικασία των οντισιόν είναι διαφορετική, η είσοδος στο παιχνίδι είναι διαφορετική και όταν μπουν στο πλατό τους περιμένει άλλη μια έκπληξη», είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις του και ο κριτής του διαγωνισμού Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Πάνο Ιωαννίδη να αποκαλύπτει: «Η πρώτη αλλαγή είναι οι μεγάλες μονομαχίες»