Φώτης Σεργουλόπουλος: «Να πάει η Ελένη Μενεγάκη στο Survivor να τους μάθει τον Άγιο Δομίνικο! Στα Άχλα...»

Τα επικά σχόλια στο πλατό της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Να πάει η Ελένη Μενεγάκη στο Survivor να τους μάθει τον Άγιο Δομίνικο! Στα Άχλα...»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά το πρωί της Παρασκευής 5/1 έκαναν... ανασχηματισμό στην ελληνική τηλεόραση. Ο παρουσιαστής λοιπόν, έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη και το Survivor που επιστρέφει στον ΣΚΑΙ στις 7/1 (δείτε όλους τους παίκτες).

Το σχόλιο του Σεργουλόπουλου για Μενεγάκη και Survivor

«Ποιος θα πάει να παρουσιάσει το Survivor;», αναρωτήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τον παρουσιαστή να συνεχίσει: «Η Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη έχει κάνει την ανατροπή, γνωρίζει τα Άχλα, μια παραλία που δεν την ήξερε κανένας. Πας δύσκολα, σπας δύο τζιπ ή παίρνεις μια βάρκα αν έχει καλό καιρό και πας. Έχω πάει στα Άχλα με βάρκα. Να πάει στο Survivor να τους μάθει τον Άγιο Δομίνικο, θα είναι πολύ καλή σε αυτό».

Να σημειώσουμε πως ήδη έχει κυκλοφορήσει το trailer για το πρώτο επεισόδιο του Survivor με τις δυο ομάδες και το πρώτο αγώνισμα.

Φωτογραφίες από το σπίτι της στα Άχλα που είναι πάνω από την "μυστική" της παραλία

Κάθε καλοκαίρι μετά το τέλος της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη αφού πρώτα ολοκληρώσει όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ετοιμάζει βαλίτσες και τα παιδιά της και ταξιδεύει στην Άνδρο όπου με τον Ματέο Παντζόπουλο έχουν το εξοχικό τους σπίτι.

Στο νησί επίσης, ο επιχειρηματίας διαθέτει τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει πολυτελή δωμάτια αλλά και δική της ιδιωτική παραλία που είναι και η αγαπημένη της παρουσιάστριας - δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο του.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος