Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή: Οι τρυφερές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Λονδίνο

Πόζαραν αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στο Λονδίνο, όπου βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες (δείτε την αντίδραση τους όταν τους τσάκωσαν στο αεροδρόμιο). Αποφάσισαν μετά τις γιορτές να κάνουν διακοπές εκτός Ελλάδας, συνδυάζοντας μάλιστα και την επίσκεψη στην κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη.

Αγαπημένη τους συνήθεια είναι οι βόλτες στην πόλη αλλά και τα γεύματα σε όμορφα εστιατόρια. Μάλιστα, δείπνησαν σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια του κόσμου, όπου έχει μέχρι και χρυσό ταβάνι με αγάλματα (δείτε εδώ).

Οι αναρτήσεις που έκαναν Μπισμπίκης και Βανδή από το Λονδίνο

Πριν μερικά λεπτά, τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν δυο πολύ τρυφερές αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια κοντινή τους πόζα, ενώ ο ηθοποιός μια πολύ τρυφερή μακρινή από τις αγκαλιές τους.

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδη ηλικία

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδη Λονδίνο

Τι ισχύει για το ενδεχόμενο γάμου Βανδή - Μπισμπίκη

Ωστόσο πολλές ήταν οι φήμες, γύρω από το ενδεχόμενο γάμου της Δέσποινας Βανδή του Βασίλη Μπισμπίκη. Είναι μια είδηση που έχει ειπωθεί αρκετές φορές ωστόσο το ζευγάρι αποφεύγει να σχολιάσει ή να απαντήσει σε οποιοδήποτε δημοσίευμα.

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 16/10 στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” Νίκος Γεωργιάδη μάλιστα, ανέφερε πως ο ίδιος επικοινώνησε με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι, τα οποία διέψευσαν τα όσα γράφονται περί ασχολήθηκαν γάμου.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχοντας μιλήσει με ανθρώπους από το πολύ στενό τους περιβάλλον και οι δύο σε αυτή τη φάση της ζωής τους δεν τους ενδιαφέρει. Είναι πολύ καλά μαζί αλλά δεν είναι κάτι που το έχουν στο μυαλό τους.» αναφέρει ο δημοσιογράφος.