«Γιορτάζει αύριο ο Light; Είναι των Φώτων!» – Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκαρδίστηκε στον αέρα

«Μήπως τον λένε και Φώτη;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Γιορτάζει αύριο ο Light; Είναι των Φώτων!» – Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκαρδίστηκε στον αέρα

Μία ξεκαρδιστική στιχομυθία είχε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τους συνεργάτες του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», με αφορμή το παιχνίδι «Με την πρώτη ματιά» που έπαιζαν το πρωί της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου. Ένας περαστικός στον δρόμο. περιέγραψε εμφανισιακά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, διευκρίνισε ότι ήταν τράπερ, με τις τρεις επιλογές να είναι ο Bossikan, ο Fly lo και ο Light.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που παραδέχτηκε ότι δεν γνώρισε πολλά στοιχεία για κάποιον απ' τους τρεις, ζήτησε βοήθεια από τους συνεργάτες του για να βρει τη λύση. Κάπου εκεί, ένας εξ αυτών του είπε πως γιορτάζει αύριο, με τα αστεία να γράφονται από μόνα τους και τον παρουσιαστή να ξεκαρδίζεται. «Γιορτάζει ο Light; Είναι των Φώτων!», ανέφερε για να ξεκινήσει αμέσως μετά να γελάει, με την Τζένη Μελιτά να μην... ενθουσιάζεται με το αστείο.

Το πραγματικό όνομα του Light και οι κόντρες του

«Θλίβομαι», έλεγε με χιούμορ η συμπαρουσιάστριά του, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να το συνεχίζει: «Μήπως τον λένε Φώτη και το έκανε Light; Είναι αυτό το πραγματικό του όνομα;». Στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά έδωσε και τα σωστά credits στον σκηνοθέτη τους, Κώστα Γρηγορακάκη, που εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο αστείο. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πραγματικό όνομα του Light είναι Χρήστος Ιωαννίδης, και άρα δεν γιορτάζει αύριο ανήμερα των Φώτων.

Όποιος τον γνωρίσει προσωπικά περιγράφει έναν χαρακτήρα εντελώς άλλο από αυτόν που εμφανίζει στην showbiz, όπου δεν διστάσει στο παρελθόν να πρωταγωνιστήσει σε αρκετά beefs: Με τον Snik και με τον Αντρέα Μικρούτσικο εσχάτως. Τελικά παίζει ρόλο ή είναι ένας άλλος στην πραγματική του ζωή; Το αγόρι από την Θεσσαλονίκη πείσμωσε πολύ για να φτάσει την επιτυχία, ήταν πολύ προσεκτικός στην επαγγελματική του διαδρομή και στις business για να τα καταφέρει, ξέρει να χειρίζεται τέλεια τα social και τις χορηγίες μέσα από αυτά, φοράει ακριβά ρολόγια, κυκλοφορεί με super cars και εντυπωσιακές γυναίκες.

Δείτε επίσης: Light: Το success story του τράπερ που... αποκαθήλωσε τον Τσιτσάνη και την ιστορία του!