Νίκος Βέρτης: Ρομαντικό ειδύλλιο στην Κρήτη - Έτσι γνωρίστηκε ο τραγουδιστής με την 27χρονη σύντροφό του

Όλες οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Την σύντροφο του Νίκου Βέρτη, παρουσίασε ο Γιώργος Λιαγκας μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 4/1. Ο παρουσιαστής, με την άδεια του τραγουδιστή αποκάλυψε ότι είναι τρελά ερωτευμένος και διατηρεί σχέση με την Εμμανουέλα Κουκλινού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα ανέφερε πως το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια, από το 2017. Πρόκειται για μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα, 27 ετών, η οποία ασχολείται με το σχέδιο μόδας. «Είναι από την Κρήτη, αλλά μένει μαζί του το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα στο σπίτι του. Έχει μία σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Δεν υπάρχει προοπτική γάμου, τουλάχιστον άμεσα. Επειδή μπορεί να γνωρίζω και πέντε πράγματα παραπάνω, η κοπέλα είναι πανέμορφη, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής του Νίκου, δεν υπάρχει η άμεση προοπτική γάμου. Τώρα τι θα γίνει...» (δείτε τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής).

Στην ίδια εκπομπή, το πρωί της Παρασκευής 5/1, η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την γνωριμία του ζευγαριού. Συγκεκριμένα ο Νίκος Βέρτης γνώρισε την σύντροφό του τον Ιούνιο του 2017 στην Κρήτη, όταν ο τραγουδιστής βρέθηκε στο νησί για να γίνει κουμπάρος και νονός σε γαμοβάφτιση στενού του φίλου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για τα προσωπικά του

«Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική, το λέει και η λέξη. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση όμως μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι, που εννοείται ότι η κοπέλα, η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω με κάποιο τρόπο, γιατί δεν είναι ωραίο αν η γυναίκα, που είναι δίπλα μου αν δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη.

Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δε θέλω να φανεί σκληρό. Αλλά μου αρέσει, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι μου στρώνει το κρεβάτι, πετούσα τα παπούτσια μου, με μάλωνε, θέλουμε η γυναίκα, που έχουμε δίπλα μας να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας», είπε ο Νίκος Βέρτης σε παλαιότερες δηλώσεις του στην εκπομπή Happy Day, σχετικά με την προσωπική του ζωή.