Χάρης Βαρθακούρης: «Έχει πει ότι είμαι άτυχος που είμαι γιος του...» - Η αποκάλυψη του για τον Γιάννη Πάριο

«Καλός, αλλά όχι σαν τον πατέρα του...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: «Έχει πει ότι είμαι άτυχος που είμαι γιος του...» - Η αποκάλυψη του για τον Γιάννη Πάριο

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5/1, ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γνωστός τραγουδιστής, στην συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε μεταξύ άλλων για το ξεκίνημα της πορείας του στο τραγούδι αλλά και για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης για τον πατέρα του

«Σαφώς κι έχω ακούσει την ατάκα “καλός, αλλά όχι σαν τον πατέρα του”. Είναι μια ατάκα που θα την ακούσεις είτε ισχύει, είτε όχι. Μέχρι να το ακούσω πρώτη φορά, δεν περίμενα ότι θα το ακούσω. Όταν το ακούς συνέχεια, λες "οκ, θα το υποστώ'. Κάποτε με ενοχλούσε, με πείραζε, με έπιανε το στομάχι μου, σκεφτόμουν για ποιο λόγο» ανέφερε.

«Από κάποιο σημείο και μετά γίνεσαι αναίσθητος. Πια δεν το λένε, έπρεπε όμως να γίνουν πολλά πράγματα μέχρι να φτάσω στο σημείο να με παραδέχονται. Ο πατέρας μου τι έφταιγε γι’ αυτό; Δε μπορούσε να μου δώσει κάποια συμβουλή πάνω σε αυτό, πέρα από το να μην τα ακούω.»

Δείτε επίσης: «Αλήθεια σας λέω! Μην...» - Η ''γκάφα'' του Χάρη Βαρθακούρη την ημέρα της επετείου γάμου με την Αντελίνα Βαρθακούρη

«Ο ίδιος έχει πει ότι είμαι άτυχος που είμαι γιος του. Το έχει δηλώσει δημοσίως. Σου λέει, ο Χάρης είναι καλός αλλά έχει την ατυχία να είναι γιος του Πάριου. Για μένα αυτό δεν είναι ατυχία, ευλογία είναι» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Τι είπε για το ξεκίνημα στο τραγούδι

«Δεν χρειάζεται να το σκεφτώ γιατί θυμάμαι ποια είναι η πίκρα μου. Αυτό που με πείραξε λοιπόν είναι όταν συνειδητοποίησα το εξής. Βγάζω έναν πρώτο δίσκο, όπου έχω γράψει σχεδόν όλα τα τραγούδια και παίζω σχεδόν όλα τα όργανα, τα έχω κάνει όλα και δεν μπορείς να με αμφισβητήσεις πια. Αφού κάνω όμως όλα αυτά, λίγο καιρό μετά βγαίνει τότε ένα Fame Story και συνειδητοποιώ ότι παιδάκια μέσα σε έναν μήνα έγιναν 100 φορές πιο διάσημοι και αναγνωρίσιμοι από μένα που έχω ιδρώσει και έχω σπουδάσει».

«Ξαφνικά όμως, αν εκείνη τη στιγμή πρέπει να δουλέψω με αυτόν που έφυγε πρώτος από το Fame Story, θα ήμουν δεύτερο όνομα. Δηλαδή αν μας έκαναν πρόταση θα ήταν να ανοίξω το πρόγραμμα για τον τύπο που αποχώρησε πρώτος επειδή τότε η τηλεόραση έδωσε βήμα σε αυτούς. Τι νόημα έχει; Τι δουλειά έχω εγώ εδώ πέρα, σε αυτό το πράγμα;» σκεφτόμουν και συνειδητοποίησα ότι δεν γουστάρω».

«Συνειδητοποίησα τότε ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία. Φαντάσου πως έκανα τρία χρόνια να βγάλω τον δεύτερο μου δίσκο μετά τον πρώτο. Γιατί το Fame Story 1 έφερε και το 2ο και είπα πως δεν γουστάρω να κάθομαι μήνες να γράψω κάτι, να ηχογραφήσω και να βάλω όλη την ψυχή μου, για να με καπελώσει ο τίποτας. Αυτό θυμάμαι ότι με πίκρανε» είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε εδώ το βίντεο: