Δήμητρα Κατσαφάδου: Νέα στοιχεία για την κοπλή 290.000 ευρώ από το σπίτι της - Τι δηλώνει ο αδερφός της

Εντοπίστηκε στην Αγγλία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Θύμα κλοπής είχε πέσει η Δήμητρα Κατσαφάδου όταν 33χρονος άνδρας υπεξαίρεσε 290.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο στο σπίτι της Ραφήνα στις 17/2/2023. Η εκπομπή Live News έφερε στο φως, το απόγευμα της Παρασκευής 5/1, νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση για την κοπλή

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε κατηγορήσει έναν νεαρό 33χρονο Αλβανό που εργαζόταν στο σπίτι της. Ο άνδρας άρπαξε δυο σακούλες, οι οποίες περιείχαν 290.000 ευρώ. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε η αστυνομία, μετά από την μαρτυρία μιας οικιακής βοηθού γεωργιανής καταγωγής, η οποία ότι τον είδε να αναχωρεί από το σπίτι με έναν άλλο ομοεθνή του με δυο σακούλες.

Δείτε επίσης: «Ο άντρας μου είχε λευχαιμία...» - Η εξομολόγηση της Δήμητρας Κατσαφάδου για το διαζύγιο της

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο 33χρονος κατέφυγε αρχικά στην Αλβανία και στη συνέχεια οι αρχές τον εντόπισαν στην Αγγλία. Συνελήφθη από τις Βρετανικές σε τυχαίο έλεγχο και στη συνέχεια εκδόθηκε στην Ελλάδα. Προ μερικών εβδομάδων απολογήθηκε στον ανακριτή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Τι δήλωσε ο αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου

Για την υπόθεση μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο αδερφός και πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Μαλακοδήμος.

«Εκτός από αδελφός της Δήμητρας, εμφανίζομαι και ως μηνυτής. Εκτός από μηνυτής όμως, είμαι και πρόεδρος της εταιρείας. Το σπίτι στο οποίο βρίσκονταν τα χρήματα, είναι της εταιρείας, βρίσκεται μέσα στην εταιρεία, δεν ανήκει σε κάποιο φυσικό πρόσωπο. Χρησιμοποιείται και σαν γραφείο, και σαν χώρος που κρατείται αρχείο, περιλαμβάνει μέσα και εταιρικά κομμάτια. Ιδιοκτήτης του χώρου είναι η εταιρεία. Δεν μένει κάποιος από εμάς εκεί.

Μετά το τηλέφωνο της οικιακής βοηθού, που είναι άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης, γιατί εργάζεται πολλά χρόνια στην οικογένεια και την εταιρεία, καταλάβαμε ότι λείπουν τα χρήματα. Εγώ, σαν πρόεδρος της εταιρείας προχώρησα την ίδια μέρα σε μήνυση. Ήρθε η σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα, είδαν ότι λείπει το χρηματικό ποσό που είχαμε δηλώσει.

Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε να περνά τα σύνορα στην Αλβανία την ίδια μέρα. Τελικά τον συνέλαβαν στην Αγγλία και εκδόθηκε στην Ελλάδα. Δε μπορώ να ερμηνεύσω τις κινήσεις της αστυνομίας στο γιατί τον άφησαν ελεύθερο, ούτε μου επιτρέπεται. Είμαι χαρούμενος που του έχουν τεθεί περιοριστικοί όροι και περιμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης εντός 1,5 έτους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μαλακοδήμος.

Δείτε εδώ το βίντεο: