Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με δερμάτινο τζάκετ και total black outfilt - Η κομψή εμφάνιση της στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε τις φωτογραφίες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια χαλαρή βόλτα έκανε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day, είναι μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης και επιλέγει πάντα κομψά σύνολα, ακόμη και όταν τα φώτα της τηλεοπτικής κάμερας είναι κλειστά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στην πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη όπου μάλιστα συνάντησε και την νονά της με την οποία φωτογραφήθηκε αγκαλιά, παρουσιάζοντας την στα social media (δείτε εδώ).

Η χαλαρή βόλτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Αθήνα

Ο φωτογραφικός φακός, λοιπόν, απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια, να περπατά άνετη σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, με ανεβασμένη διάθεση και πολλά χαμόγελα. Ένα χακί δερμάτινο πανωφόρι, με ένα total black outfit, συνδιασμένο με αντίστοιχο χρώμα τσάντα και γυαλιά ηλίου, αρκούσαν για να την κάνουν να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ
NDP PHOTO

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ
NDP PHOTO

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ
NDP PHOTO

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ
NDP PHOTO

10 μικρά και μεγάλα μυστικά της

Το YOU βάζει στο μικροσκόπιο γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες - και στην προκειμένη, την Σταματίνα Τσιμτσιλή - και αποκαλύπτει μικρά και μεγάλα μυστικά όπως εκείνες τα έχουν περιγράψει σε δηλώσεις, συνεντεύξεις τους αλλά και σε συζητήσεις τους on και of κάμερα.

  1. Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και πήγε να κάνει εξέταση β΄ χοριακής σε γνωστό κέντρο, έδωσε το όνομα “Ματίνα Σοφού”, γιατί δεν ήθελε να μαθευτεί η εγκυμοσύνη.
  2. Στην πρώτη της έξοδο με τον Θέμη Σοφό μιλούσαν 4 ώρες ασταμάτητα, συνειδητοποιώντας μετά ότι αυτό τον άντρα θα μπορούσε να τον ερωτευτεί.
  3. Το 2011 δεν χόρεψε στον τελικό του σόου “Dancing On Ice” στον ΑΝΤ1, με τις φήμες ότι ήταν έγκυος να δίνουν και να παίρνουν. Λίγο μετά απέβαλε, μετρώντας την πρώτη της ατυχία!
  4. Το 2019 έκανε επέμβαση για τη μυωπία στα μάτια της.
  5. Έχει δει ένα σημαδιακό όνειρο με τον μπαμπά της, να της λέει ότι “ξέρω ότι με αγαπάς”, που τη βοήθησε να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατό του.
  6. Για να τα ξαναβρεί με τον Γιώργο Θεοφάνους, μετά από μια παρεξήγηση, μεσολάβησε... το θείο στοιχείο, ο πατέρας Ευδόκιμος.
  7. Όταν ζούσε στα Άνω Πατήσια, ένιωσε ένα βράδυ ότι ένα αυτοκίνητο την παρακολουθούσε στη Λεωφόρο Βεΐκου. Αντί να πάει σπίτι της, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα.
  8. Ο πρώην υπουργός Υγείας της Κύπρου Γιώργος Παμπορίδης είναι κουμπάρος της, έχει βαφτίσει την πρωτότοκη κόρη της Νάγια.
  9. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Περισσό, όπου συνεχίζει να ασκεί τα εκλογικά της δικαιώματα για να επιστρέφει στη γειτονιά των παιδικών της χρόνων.
  10. Το χειρότερο πράγμα που έχει δει στο όνειρό της είναι ότι μια άγνωστη γυναίκα φλέρταρε τον Θέμη και εκείνη έβγαλε από μέσα της όλη της την κατινιά, με κλωτσιές και μπουνιές!