Σάκης Ρουβάς: Η έκπληξη στα μπουζούκια για τα γενέθλια του - Η επική αντίδραση όταν είδε την ηλικία του στα κεράκια

Δείτε το βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Η έκπληξη στα μπουζούκια για τα γενέθλια του - Η επική αντίδραση όταν είδε την ηλικία του στα κεράκια

Τα γενέθλια του είχε χθες Παρασκευή 5/1 ο Σάκης Ρουβάς και δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τις Μέλισσες. Συγκεκριμένα, την ώρα που τραγουδούσε, εμφανίστηκε στην σκηνή ο Χρήστος Μάστορας με μια εντυπωσιακή τούρτα.

Ο τραγουδιστής έμεινε έκπληκτος, την ώρα που ο συνάδελφος του και συνεργάτης του, του τραγουδούσε το "χρόνια πολλά" με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενώ οι θαμώνες τραβούσαν βίντεο και τραγουδούσαν μαζί τους.

Η έκπληξη για τα γενέθλια του Σάκη Ρουβά στα μπουζούκια

Ο Σάκης Ρουβάς ιδιαίτερα συγκινημένος έσβησε τα κεράκια, αφού πρώτα έκανε ένα χιούμορ σχετικά με τον αριθμό 52, λέγοντας πως... τα έβαλαν ανάποδα.

Δείτε επίσης: «Στις συναυλίες του μπαμπά σου φεύγαμε με τα σουτιέν» - Πανικός με το βίντεο με την Αναστασία να τραγουδούν "Θέλεις ή δεν θέλεις"

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στο Μαντούκι Κέρκυρας από τους Κωνσταντίνο Ρουβά και Άννα-Μαρία Παναρέτου. Ο πατέρας του εργαζόταν ως οδηγός ασθενοφόρου και η μητέρα του στα Duty Free του αεροδρομίου της Κέρκυρας. Έχει δύο μικρότερους βιολογικούς αδερφούς, τον Βασίλη (γεν. 1975) και τον Απόστολο (γεν. 1977), καθώς και έναν ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα του, τον Νίκο (γεν. 1991).

Η οικογένεια ήταν φτωχή και ο Ρουβάς ξεκίνησε να φροντίζει τα αδέρφια του σε ηλικία 5 ετών. Από την ηλικία των τεσσάρων, έκανε μαθήματα μπαλέτου και πρόβαλλε μια αθλητική δραστηριότητα. Οι γονείς του ασχολούνταν με το θέατρο και τα θεατρικά δρώμενα και στην ηλικία των 10 πρωταγωνίστησε στην πρώτη του θεατρική παραγωγή (Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι). Σύντομα μετά από αυτό, ο Ρουβάς ανακάλυψε τη μουσική για την οποία έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό όσο για τον αθλητισμό. Ξεκίνησε να μαθαίνει μόνος του κιθάρα, εμπνευσμένος από παγκόσμιους καλλιτέχνες όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ.

Το 1984 οι γονείς του χώρισαν. Ο ίδιος με τον έναν αδερφό του μετακόμισαν στο χωριό των παππούδων του, τον Ποταμό, μετά τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους. Ο νεαρός Ρουβάς έκανε διάφορες δουλειές για να στηρίξει την οικογένειά του, όπως βοηθός σε συνεργείο αυτοκινήτων, οικοδόμος και μπάρμαν. Από την προσχολική ηλικία παρουσίασε δυσκολίες στην ανάγνωση και τη γραφή. Λόγω του ότι εργαζόταν το πρωί, πήγε σε βραδινό σχολείο. Στο λύκειο ήταν συμμαθητής με τη μητέρα του, η οποία δεν το είχε προηγουμένως τελειώσει.

Ο Ρουβάς ήταν θαυμαστής του Ουκρανού επικοντιστή Σεργκέι Μπούμπκα και σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στην ελληνική εθνική ομάδα στίβου. Συνέχισε τον αθλητισμό μέχρι την ηλικία των 18 ετών και πιστεύοντας ότι είχε μέλλον στη μουσική μπήκε σε φιλαρμονική της Κέρκυρας. Στην αποφοίτησή του τραγούδησε επιτυχίες του Έλβις Πρίσλεϊ και των Μπιτλς (Beatles). Μόλις έγινε 18 ετών, έφυγε από την Κέρκυρα και πήγε στην Πάτρα.

Ο Ρουβάς ξεκίνησε να τραγουδάει σε τοπικά κλαμπ, συλλόγους και ξενοδοχεία μέχρι που τον ανακάλυψε τυχαία ο Ηλίας Ψινάκης στο κλαμπ «Εκάτη» στην Κέρκυρα και του πρότεινε να τον ακολουθήσει.