Ναταλία Γερμανού: «Ζήτω η γυναικεία αλληλεγγύη! Αυτά που κοροϊδεύουμε...» - Χείμαρρος κατά της Παλαιτσάκη για την Σκορδά

«Moυ χτύπησε σαν να μου έριξες τηγανιά στο κεφάλι. Δεν πιστεύω ότι το άκουσα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Ζήτω η γυναικεία αλληλεγγύη! Αυτά που κοροϊδεύουμε...» - Χείμαρρος κατά της Παλαιτσάκη για την Σκορδά

Άναυδη έμεινε η Ναταλία Γερμανού με την δήλωση που έκανε η Νανά Παλαιτσάκη για την Φαίη Σκορδά και το ξεκίνημα της καριέρας της. Η παρουσιάστρια του ALPHA, μάλιστα που δεν μασάει τα λόγια της, στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται, ξέσπασε μιλώντας για "γυναικεία αλληλεγγύη".

Για όσους δεν γνωρίζουν η Νανά Παλαιτσάκη πριν από λίγες ημέρες ανέφερε πως η παρουσιάστρια δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που θα περίμενε, κάνοντας αναφορά και στον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα ως "εμπόδιο" για εκείνη.

«Δεν υπήρχε brand, υπήρχε ένας Γιώργος Λιάγκας που την παντρεύτηκε και πήγανε μαζί στο MEGA. Η Φαίη ποτέ δεν διεκδίκησε και δεν μπορούσε...», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της - δείτε εδώ όλη την δήλωση της που προκάλεσε σάλο.

Το ξέσπασμα της Γερμανού για την δήλωση της Παλαιτσάκη για την Φαίη Σκορδά

«Φυσικά και η Νανά έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη της και να την καταθέτει, αφού της έχει δοθεί βήμα σε μια εκπομπή. Εγώ θα σταθώ σε μία φράση "βρέθηκε ένας Γιώργος Λιάγκας που την παντρεύτηκε", ζήτω η γυναικεία αλληλεγγύη παιδιά. Που την παντρεύτηκε! Δηλαδή, αυτά που κοροϊδεύουμε, αυτά που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε, να σταματήσουμε, να πούμε φτάνει ρε παιδί μου. "Βρέθηκε ένας Γιώργος Λιάγκας που την παντρεύτηκε και την έκανε…", εντάξει!», είπε φανερά σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της, Καλύτερα δεν γίνεται.

«Μπορεί να σου αρέσει η Φαίη, να μη σου αρέσει καθόλου, να τη βλέπεις και να αλλάζεις κανάλι, να τη βλέπεις και να κολλάς και να λες "μαγεύομαι", βρέθηκε ένας Γιώργος Λιάγκας που την παντρεύτηκε; Αλήθεια τώρα; Δεν μπορώ να την ξεπεράσω αυτή τη φράση, πραγματικά. "Δεν υπήρξε κανένα brand, υπήρξε ένας Γιώργος Λιάγκας που την παντρεύτηκε", μου χτύπησε σαν να μου έριξες τηγανιά στο κεφάλι. Δεν πιστεύω ότι το άκουσα αυτή τη χρονιά. Μπήκαμε στο 2024», συμπλήρωσε μη μπορώντας να συνέλθει από αυτό που άκουσε.