Τάκης Ζαχαράτος: «Δεν περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό αλλά...» - Η νέα απάντηση του για το περιστατικό με την Πόπη Τσαπανίδου

«Εγώ δεν ήθελα καθόλου να στεναχωρηθεί...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τάκης Ζαχαράτος: «Δεν περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό αλλά...» - Η νέα απάντηση του για το περιστατικό με την Πόπη Τσαπανίδου

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 6/1, ο Τάκης Ζαχαράτος. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου όταν την μιμήθηκε στις πρόσφατες εκλογές.

Υπενθυμίζουμε ότι το βίντεο αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία το χαρακτήρισε "σεξιστικό". «Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η νέα απάντηση του Τάκη Ζαχαράτου για το περιστατικό με την Πόπη Τσαπανίδου

«Με την Πόπη Τσαπανίδου στις εκλογές έγινε χαμός! Νομίζω πως, όταν εκτίθεσαι και κάνεις κάτι, θα πρέπει να περιμένεις να δεχτείς και την αντίδραση όπως και γω θα δεχτώ τα αρνητικά. Δεν μπορεί δηλαδή να κάνω εγώ την Τσαπανίδου, ας πούμε, να βγει η Τσαπανίδου να κάνει όλα αυτά και να μην περιμένει ότι θα υπάρχει μια αντίδραση. Ότι δηλαδή δεν θα την σατιρίσει ο Ζαχαράτος ή ο οποιοσδήποτε».

«Όπως και γω, από τη στιγμή που κάνω την Τσαπανίδου εκείνη τη στιγμή, περιμένω τι θα γίνει. Που δεν το περίμενα αλλά βεβαίως σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους δεν θα αρέσει».

«Εγώ δεν ήθελα καθόλου να στεναχωρηθεί μου είναι πολύ συμπαθής, είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα και την έχω πραγματικά μες στην καρδιά μου. Δεν είχα καμία διάθεση να την στεναχωρήσω. Και στο στούντιο που ήμασταν στον Χατζηνικολάου, της λέω "δες το, θα γελάσεις". Δεν το φαντάστηκα. Δεν περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό αλλά πιστεύω ότι ήταν μια αντίδραση με όλο αυτό που έγινε με τον ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν πολύ δύσκολο και ήρθε και αυτό» είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δείτε εδώ το βίντεο: