Nένα Μεντή: «Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο που δεν το περίμενα...» - Συγκινεί με τις δηλώσεις της για την αρρώστια του συζύγου της

«Μου έχουν τύχει αρκετά, δυστυχώς, από τα νιάτα μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Nένα Μεντή: «Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο που δεν το περίμενα...» - Συγκινεί με τις δηλώσεις της για την αρρώστια του συζύγου της

Για στις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή της αλλά και την ασθένεια τους άντρα της μίλησε μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Νένα Μεντή, στην εκπομπή Δύο στις 10 το πρωί του Σαββάτου 6/1. Η ίδια αναφέρθηκε και στους γονείς της.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, είχε μιλήσει για την φτώχεια που έζησε και την οικονομική της εξαθλίωση, αλλά και για τον γάμο της με τον σύζυγό της και την κόρη που απέκτησε μαζί του (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η εξομολόγηση της Νένας Μεντή για τον σύζυγό της

«Μου έχουν τύχει αρκετά, δυστυχώς, από τα νιάτα μου. Θάνατοι πολλοί, νέων, πολύ δικών μου ανθρώπων. Δυσκολίες πολλές στη ζωή μου, δηλαδή δυσκολίες φτώχιας. Μετά η τελευταία δυσκολία ήταν η αρρώστια του άντρα που είναι ακόμα γιατί δεν έχουμε τελειώσει. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο που δεν το περίμενα, δεν ξέρω γιατί δεν το περίμενα και έπρεπε να βάλω πολύ τα δυνατά μου, όσα υπήρχαν δυνατά».

«Από τους γονείς μου έχω κρατήσει τις αντοχές, την αφοσίωση σε ό,τι αγαπάς και πιστεύεις, την ειλικρίνεια και «όχι κουτσουκέλες. Κουτσουκέλα είναι να κάνω μία κίνηση στη δουλειά μου, σαν ηθοποιός, να κουτσομπολέψω άσχημα κάποιον συνάδελφο να τον θάψω που λέμε στον χώρο μας και να χάσει τη δουλειά του. Γιατί δεν τον πάω, γιατί τον ζηλεύω… Γίνονται αυτά και δεν είναι επιστημονική φαντασία. Γίνονταν και γίνονται» πρόσθεσε.

«Αισθάνομαι πιο πολύ ότι το κοινό μέσα στα χρόνια, ιδιαίτερα μετά την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, ότι συγκινείται από την συλλογική. Νομίζω ότι μεταφέρω πάρα πολύ στη σκηνή αυτό που πραγματικά είμαι, δεν γίνεται αλλιώς. Ο ηθοποιός κατ’ αρχήν είναι αυτός. Όταν μου έλεγαν για την Παπαγιαννοπούλου, επειδή ήταν ένα σημαντικό κομμάτι μέσα στο θέατρο που έχω κάνει εγώ, τους έλεγα πως είμαι η Νένα που πάνω στο σώμα μου κολλάω κομμάτια μιας άλλης ζωής» ανέφερε η Νένα Μεντή.

Δείτε εδώ το βίντεο: