Νίκος Πουρσανίδης: «Την πρώτη φορά έμαθα να οδηγώ...» - Αυτό κλήθηκε να μάθει για τις ανάγκες της ιρανικής σειράς "Σαλμάν Φαρσί"

«Στην αρχή για να μου κάνουν τα τεστ για τον δεύτερο ρόλο, πήρε 9 ώρες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για την επιστροφή του στην ιρανική σειρά "Σαλμάν Φαρσί" μίλησε ο Νίκος Πουρσανίδης στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται όπου βρέθηκε καλεσμένος στο πρωί του Σαββάτου 6/1. Μάλιστα αποκάλυψε ότι για τις ανάγκες του ρόλου του έμαθε να οδηγεί άρμα με άλογα.

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Πουρσανίδης για τον ρόλο του στη σειρά "Σαλμάν Φαρσί"

«Αυτός είναι ο λόγος που γινόμαστε οι περισσότεροι ηθοποιοί. Τουλάχιστον εμένα αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Στο Ιράν μεταμορφώθηκα για την ίδια τη σειρά. Είχα μια πολύ ωραία σχέση με τον σκηνοθέτη, του οποίοι του άρεσα πολύ σαν ηθοποιός και μου είχε πει από το 2020, ότι “θα σε φέρω πάλι, θα σε μεταμορφώσω, στην ίδια σειρά”» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Πουρσανίδης.

Δείτε επίσης: «Από Τέλης Παπαδήμας το 2000 στον Ματωμένο γάμο του 2022» - H εξομολόγηση του Νίκου Πουρσανίδη για την πορεία του μέχρι σήμερα

«Στην αρχή για να μου κάνουν τα τεστ για τον δεύτερο ρόλο, πήρε 9 ώρες. Μετά κάθε μέρα ήθελε 3 ώρες για να μου το φτιάξουν. Τα γυρίσματα αυτά ήταν μια βδομάδα, ενώ στα πρώτα είχα κάτσει 2μιση μήνες. Την πρώτη φορά έμαθα να οδηγώ άρμα με δύο άλογα, έκανα πολύ ιππασία, χανόμουν μέσα στην έρημο, μια τεράστια εμπειρία που χαίρομαι να επιστρέφω», πρόσθεσε.

«Η μεγαλύτερη διαφορά στο πώς γυρίζετε εδώ μια ταινία, με το εξωτερικό, είναι το μπάτζετ. Όταν ένας make up artist εκεί έχει 20 άτομα ομάδα, ή ότι μπορούν να με έχουν εκεί κάποιες μέρες νωρίτερα για να μου δοκιμάσουν όλα αυτά, είναι πολυτέλεια. Είναι όλοι τόσο καλοί που περιμένουν από εσένα κάτι εξαιρετικό.»

«Εμένα αυτό με απελευθερώνει, ενώ μπορεί κάποιους να τους φοβίζει. Το ψάχνω αυτό. Έχουμε εξαιρετικό ταλέντο και γνώση για το πώς μπορούμε να κάνουμε μια σειρά ή μια ταινία, το θέμα είναι να υπάρχει ο χρόνος για να γίνει αυτό» αποκάλυψε.

Δείτε εδώ το βίντεο: