Survivor 2024: Του πρόσφεραν λίγο πιο κάτω από 20.000 ευρώ αλλά εκείνος αρνήθηκε την πρόταση

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 2024: Του πρόσφεραν λίγο πιο κάτω από 20.000 ευρώ αλλά εκείνος αρνήθηκε την πρόταση

Το Survivor κάνει πρεμιέρα σήμερα Κυριακή 7/1 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ (δείτε το trailer) με νέους παίκτες να έχουν πέσει στους στίβους μάχης, τόσο στην ομάδα των Μαχητών όσο και των Διάσημων. Βέβαια, δεν λείπουν και οι παίκτες που μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι για να διεκδικήσουν το έπαθλό.

Προτάσεις ωστόσο για να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο, έχουν δεχθεί και πολύ γνωστά πρόσωπα που έχουμε δει ξανά στο παιχνίδι και έχουν αφήσει εποχή με τα περιστατικά που δημιουργούσαν στην παραλία. Ένα μάλιστα από αυτά δέχτηκε πρόταση με 5ψήφιο ποσό.

Η αποκάλυψη για τον παίκτη που αρνήθηκε την πρόταση για το Survivor 2024

«Μου έκαναν πρόταση οι άνθρωποι της παραγωγής που τη σέβομαι. Ίσως να είναι και τα πιο πολλά λεφτά που δώσανε σε παίκτη. Ήταν πενταψήφιο νούμερο. Ήταν λίγο πιο κάτω από 20.000 ευρώ. Πραγματικά μιλάμε για υπερβολικά λεφτά. Αλλά δεν τα δέχθηκα επειδή είμαι σε μαγαζί. Η πόρτα του Survivor έχει κλείσει παντελώς για μένα. Είναι δύσκολο να ξαναπάω όσο προπόνηση κι αν κάνω, όσο εγωιστής κι αν είμαι. Δεν μπορώ να αφήσω τον μικρό ξανά, αλλά και να ξαναπεράσω αυτά που ακούω. Φαντάσου αν πήγαινα τι κράξιμο θα έτρωγα», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται ο Τριαντάφυλλος.

Αυτό θα είναι το πρώτο έπαθλο - Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Survivor

Το πρωί του Σαββάτου, 6/1, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, έδωσε, μέσα στην εκπομπή Γεια σου, μερικές λεπτομέρειες για το πρώτο επεισόδιο. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούνται οι πρώτες παρέες, ενώ θα δούμε και ένα πολύ σημαντικό έπαθλο.

«Το πρώτο επεισόδιο θα ξεκινήσει με αυτή την υπέροχη άφιξη των παικτών, που θα πέσουν από τα ελικόπτερα και θα προσπαθήσουν να κολυμπήσουν ως την ακτή για να τους καλωσορίσει ο Γιώργος Λιανός. Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες παρέες από τα γραφεία και τα αεροπλάνα. Είναι λογικό σιγά σιγά να δημιουργούνται κάποιες κλίκες.

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, το οποίο είναι το τσακμάκι. Όποια ομάδα κερδίσει, θα έχει τη φωτιά. Το πρώτο παιχνίδι χρειάζεται συνεργασία και επικοινωνία, ένας παίκτης θα ρίχνει στο στόχο και απευθείας μετά θα δούμε δεύτερο αγώνισμα ασυλίας! Και μετά θα έχουμε συμβούλιο για τον πρώτο υποψήφιο» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.