Γαία Μερκούρη: Μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητα της - «Κανένας δεν είναι 100%...»

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Γαία Μερκούρη μετά την απόφαση της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά και μετά τη σχέση της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο (ο οποίος φαίνεται πως έχει νέα σύντροφο), έχει βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας και συχνά συζητιέται από τις εκπομπές για τη ζωή της.

Μια ανάρτηση λοιπόν που έκανε πρόσφατα στο Instagram, στην οποία απάντησε σχετικά με την σεξουαλικότητα της, σχολιάστηκε από την εκπομπή Γειά σου, σήμερα Κυριακή 7/1.

Η απάντηση της Γαίας Μερκούρη για την σεξουαλικότητα της

Συγκεκριμένα, η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ρωτήθηκε αν είναι straight ή όχι, με την είδα χωρίς κανέναν κόμπλεξ και δισταγμό να απαντάει «Κανένας δεν είναι 100% ετεροφυλόφιλος. Επίσης, σιχαίνομαι τις ταμπέλες».

Έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της

Η Γαία Μερκούρη έκανε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση μέσα από το προφίλ που διαθέτει στο Tik Tok σχετικά με την προσωπική της ζωή μετά το χωρισμό της από τον Άγγελο Λάτσιο (δείτε πως έγινε γνωστός). Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το μοντέλο, επιτέλους μένει στο δικό της σπίτι.

Η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ επαγγελματικά, μας έδειξε το σαλόνι του σπιτιού που μόλις μετακόμισε, το οποίο όπως είδαμε ήδη το έχει διακοσμήσει.

«Μόλις μετακόμισα στο δικό μου διαμέρισμα για πρώτη φορά. Είμαστε στο πάτωμα στο σαλόνι μου. Εγώ ανυπομονούσα για τη μέρα, την ώρα και τη στιγμή που θα μετακόμιζα μόνη μου από τα 10 μου. Σε θέματα καθαριότητας είμαι πάρα πολύ καλή. Όχι σε σημείο που να λες “δε μπορώ να κουνηθώ μέσα στο σπίτι, πρέπει όλα να είναι τέλεια”, αλλά, μπορεί να γίνει ένα χάος εδώ, να ετοιμαζόμαστε πέντε γυναίκες όλες μαζί. Αλλά, την επόμενη μέρα θα παιχτεί σοβαρή καθαριότητα» αποκάλυψε μεταξύ άλλων στο βίντεό της η Γαία Μερκούρη.

@gaiamercurii

get prepared for a lot more organised content once i fix this mess of an apartment AD @yslbeauty #makeup #lipstick #storytime #yslbeauty #GRWM #grwmaesthetic #for_you_page

♬ original sound - gaia mercuri
@gaiamercurii

girl talk AD @yslbeauty #makeup #lipstick #storytime #yslbeauty #GRWM #grwmaesthetic #for_you_page #greece💙

♬ original sound - gaia mercuri