Ειρήνη Κολιδά: «Δεν έκανα κάτι εσκεμμένα...» - Η σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Βαμβακούση

«Δεν είχα σκοπό να βγάλω το νέο του έτους εγώ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ειρήνη Κολιδά: «Δεν έκανα κάτι εσκεμμένα...» - Η σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Βαμβακούση

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I Love ΣOYKOY, παραχώρησε η Ειρήνη Κολιδά, το πρωί της Κυριακής 7/1. Η πρώην παίκτρια του Survior, μίλησε για την σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώην παίκτρια του Survivor, σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Ντάνο. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει το γεγονός με μια τρυφερή ανάρτηση στα social media (δείτε εδώ).

Ωστόσο την ευχάριστη είδηση είχε αποκαλύψει αποκλειστικά στην κάμερα του youweekly, την ημέρα του γάμου τους, πολύ γνωστή φίλη του ζευγαριού που πρόσφατα ανέβηκε και η ίδια τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της (δείτε εδώ ποια είναι).

Τι είπε η Ειρήνη Κολιδά για την σχέση της με τον Ντάνο

«Δεν έγινε παρεξήγηση. Δεν έκανα κάτι εσκεμμένα. Δεν είχα σκοπό να βγάλω το νέο του έτους εγώ. Ήταν φανερό ότι το νέο ήταν γεγονός και ούτε μας είχαν στείλει κανένα μήνυμα να μην πούμε τίποτα. Με τον Γιώργο δε μιλάμε καθημερινά. Έχουμε μιλήσει όμως μετά τον γάμο, πάρα πολύ ωραία, τυπικά, όπως πάντα» είπε η Ειρήνη Κολιδά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η δήλωση της για Βαμβακούση - Αγγελόπουλο

Για το ίδιο θέμα είχε μιλήσει και στην εκπομπή BreakfastStar. «Εγώ το είπα πάντα καλοπροαίρετα δεν είχαν σκέψη ότι θα δώσω ένα γεγονός. Ήταν κάτι το οποίο ήταν πασιφανές. Αν ήξερα ότι το ζευγάρι δεν ήθελε, δεν θα αναφερόμουν ποτέ στην εγκυμοσύνη. Όπως και να έχει, ευχή έδωσα. Δεν έστειλα μήνυμα γιατί δεν ήθελα να το συνεχίσω, ο Γιώργος θα κατάλαβε ότι δεν έγινε με δόλο, την Δήμητρα δεν την ξέρω προσωπικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.