Survivor 2024: Ποια ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας (7/1)

Με σκορ 10 - 4

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ποια ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας (7/1)

Έναν συγκλονιστικό αγώνα παρακολουθήσαμε απόψε (7/1) στην πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Κάθε λεπτό που περνούσε η αγωνία κορυφωνόταν ενώ ξεκάθαρο προβάδισμα είχε πάρει από την αρχή η ομάδα των διασήμων.

Ποια ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Στο ξεκίνημα, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε στους παίκτες βήμα βήμα, τους νέους κανόνες του παιχνιδιού, το οποίο φέτος παίζεται αλλιώς. Αυτοί αφορούσαν την διαδικασία αποχώρησης και τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μονομαχίες (δείτε εδώ).

Με σκορ 10-4 η ομάδα των διασήμων κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας με την τελευταία καθοριστική βολή να ρίχνει η Μαρία Αντωνά. Οι κόκκινοι πήραν το αίμα τους πίσω, μετά την ήττα τους στον πρώτο αγώνισμα επάθλου που είχε προηγηθεί (δείτε εδώ τι κέρδισαν). Ο πρώτος αγώνας λοιπόν, ήταν πολλά υποσχόμενος και το μόνο που μένει είναι να μάθουμε σε λίγα λεπτά ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος ο οποίος θα προκύψει από το αποψινό συμβούλιο.

Δείτε εδώ:

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά σε ερώτηση για τον γάμο της

Στην αρχή του επεισοδίου, οι παίκτες έφτασαν στην παραλία κολυμπώντας αφού πρώτα έκαναν ελεύθερη πτώση από ελικόπτερο (δείτε εδώ). Στη συνέχεια και αφού πήραν μια ανάσα, διάσημοι και μαχητές συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό.

Ωστόσο, όπως συνηθίζεται, δεν μπορούσαν να λείπουν τα ευτράπελα αλλά και οι επικές ατάκες. Την ώρα λοιπόν που η Δώρα Νικολη παρουσιάζε τον εαυτό της ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα ασχολείται με το να φτιάχνει νυφικά.

Όταν το άκουσε αυτό ο Γιώργος Λιανός, άδραξε την ευκαιρία και ρώτησε την Μαρία Αντωνά, πότε τελικά θα γίνει ο γάμος της με τον Άρη Σοϊλεδη. Υπενθυμίζουμε το ζευγάρι επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την χρονιά που μας πέρασε αλλά αναβλήθηκε.

«Το έχω ράψει το νυφικό μου, απλά δεν έχω προλάβει να το βάλω. Η ντουλάπα δεν έχει πλέον ρούχα θέλω να ξέρεις. Θα το πάρω τέτοιο παιδί; Δεν τον κοροϊδεύω, τον αγαπάω πολύ και το ξέρεις. Θα φάμε κουφέτα, όλα το μπουφέ θα φάμε, όχι μόνο τα κουφέτα» ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε εδώ το βίντεο: