Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε σοβαρή σχέση της Κατερίνας Καινούργιου μετά τον Τσαγκρίδη - «Είχε επιλέξει να το προστατέψει!»

«Το μόνο λάθος που κάνει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Φίλιππος Τσαγκρίδης - NDP
Instagram / Φίλιππος Τσαγκρίδης - NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε μια σπάνια και εξομολογητική συνέντευξη - την πρώτη της για το 2024 - με την παρουσιάστρια να μιλάει ανοιχτά για την οικογένειά της, την καριέρα της, τα προσωπικά και τους συντρόφους, που πέρασαν από τη ζωή της (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Το πρωί της Δευτέρας 8/1 στο Happy Day προβλήθηκε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Καινούργιου και πιο συγκεκριμένα αυτό που η παρουσιάστρια αναφερόταν στον ιδανικό σύντροφο, αλλά και σε άντρες που πέρασαν από το πλευρό της μετά την τελευταία της σχέση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της έκανε ένα σχόλιο και μια αποκάλυψη τονίζοντας, πως γνωρίζει σχέση της Κατερίνας Καινούργιου μετά τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η οποία δε βγήκε στα φώτα της δημοσιότητας.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου

«Έχω μία εδραιωμένη άποψη τον τελευταίο καιρό που τα έχουμε πει περισσότερο. Είναι ένα κορίτσι που θέλει πολύ απλά πράγματα δηλαδή το να δημιουργήσει οικογένεια είναι κάτι που μπορεί να θέλει το κάθε κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Επειδή την έχω γνωρίσει καλύτερα έχει μία ψυχή μικρού παιδιού, που καμιά φορά επικοινωνεί περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε μία ανάγκη, που έχει η καθεμία από εμάς. Και προσωπικά γνωρίζοντάς την πόσο καλό παιδί είναι και πόσο γενναιόδωρη με τους συνεργάτες της, θεωρώ ότι της αξίζει να είναι ευτυχισμένη και στο κομμάτι της προσωπικής της ζωής.

Το μόνο λάθος που κάνει και της το έχω πει και κατ’ ιδίαν είναι ότι καμιά φορά επικοινωνεί πολύ περισσότερο αυτή την ανάγκη της με τους έξω και εκεί βρίσκουν χώρο οι κακοπροαίρετοι και γράφουν μηνύματα και βάζουν ταμπελίτσες. Δε θέλει κάτι διαφορετικό από κάτι που θέλει η μέση Ελληνίδα.

Αν και εγώ ξέρω ότι τις τελευταίες της σχέσεις δεν τις έμαθε κανένας. Μία που ξέρω εγώ μπορεί και να ήταν σοβαρή και είχε επιλέξει να την προστατέψει. Σοβαρή σχέση μπορεί να θεωρεί εκείνη που θα πάει σε γάμο, αλλά εγώ ξέρω ότι έχει συνδεθεί. Δε θα πω κάτι παραπάνω από αυτά που εκείνη επέλεξε να πει... Εγώ θα πω πως από ό,τι γνωρίζω υπήρχαν άνθρωποι στη ζωή της - ένας από αυτά που ξέρω εγώ - που η ίδια το προστάτεψε πάρα πολύ. Θέλω να πω ότι αν θέλει μπορεί. Το θέμα είναι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να είναι ευτυχισμένη», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.