Άννα Βίσση & Ελένη Φουρέιρα: Τα ''έσπασαν'' τραγουδώντας μαζί στη σκηνή - Η μία με κολάν και μπότες και η άλλη με εφαρμοστό φόρεμα (Βίντεο)

Η αποθέωση από το κοινό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ανεπανάληπτη συνάντηση έγινε το βράδυ της Κυριακής 7/1 στο νυχτερινό μαγαζί, που εμφανίζεται η Άννα Βίσση με την Ελένη Φουρέιρα να ανεβαίνει στη σκηνή τραγουδώντας μαζί με την νούμερο 1 Ελληνίδα καλλιτέχνιδα.

Η χημεία των δύο δεν είχε προηγούμενο, όπως και η ένταση και το πάθος τους στη σκηνή. Αρχικά η Ελένη Φουρέιρα και η Άννα Βίσση ερμήνευσαν το ''Έχω πεθάνει για εσένα'' και στη συνέχεια το ''Αεράκι (Το θηλυκό)''.

Το τραγούδι που ερμήνευσε η Άννα Βίσση μαζί με την Ελένη Φουρέιρα

Το κοινό αποθέωσε τη συνύπαρξη των δύο τραγουδιστριών δημοσιεύοντας πολλά βίντεο τους στα social media. Από τη μεριά της μάλιστα η Ελένη Φουρέιρα ως πιο νέα στο χώρο της μουσικής έδειχνε να απολαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο την υποδέχτηκε η Βίσση στο Hotel Ermou.

Η εξομολόγηση της Φουρέιρα για την επιστροφή της στη μουσική

Η Ελένη Φουρέιρα, σχεδόν αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της, επέστρεψε στις πίστες, κάνοντας μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με τα στάδια να γεμίζουν κάθε θέση στις κερκίδες και χιλιάδες θαυμαστές να ουρλιάζουν το όνομά της, αποθεώνοντάς την. Κατά τη διάρκεια αυτής, τραβούσε και βίντεο για ένα ντοκιμαντέρ που έκανε, το οποίο και δημοσίευσε στο Youtube λίγο πριν το 2023 ολοκληρωθεί και τα πυροτεχνήματα για τη νέα χρονιά "ανατιναχθούν".

«Είχα ένα θέμα υγείας... Πριν ανέβω στη σκηνή, είχα πάθει στομαχικό ίλιγγο. Τα κατάφερα, όμως, δόξα το Θεώ. Πέρασα μαγικά και εγώ και ο κόσμος», ανέφερε αρχικά για τις καλοκαιρινές συναυλίες της.

Και σε άλλο σημείο, επισήμανε για μία από τις δύσκολες ημέρες με τον μπέμπη της: «Ήμουν άυπνη γιατί έφυγα από το σπίτι και το μωρό μου ήταν άρρωστο. Ήθελα να είμαι σπίτι με το μωρό γιατί είχε πυρετό. Δύσκολη μέρα, το μυαλό μου ήταν εκεί», είπε η Ελένη Φουρέιρα σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Youtube.