Τάσος Ξιαρχό: «Γιατί να πρέπει εγώ, που μου αρέσουν οι άνδρες, να μην...» - Η νέα απάντηση του για το νομοσχέδιο

«Είναι η εποχή της διαφορετικότητας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: «Γιατί να πρέπει εγώ, που μου αρέσουν οι άνδρες, να μην...» - Η νέα απάντηση του για το νομοσχέδιο

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού, έκανε ο νικητής του I' m Celebrity... Τάσος Ξιαρχό, το πρωί της Δευτέρας 8/1. Ο χορογράφος μίλησε αναφορικά με το νομασχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, για το οποίο αρκετοί επώνυμοι έχουν τοποθετηθεί, εκφράζοντας την άποψή τους για το θέμα (δείτε την ανάρτηση του Νίνο στο Threads).

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε για την διαφορετικότητα, παρέθεσε τους προβληματισμούς του ενώ αναφέρθηκε στην τοποθέτηση της εκκλησίας σχετικά με το θέμα.

«Είναι η εποχή της διαφορετικότητας. Και τώρα όλοι έχουν εμβαθύνει στη γκέι κοινότητα. Δυστυχώς η γκέι κοινότητα είναι πολύ μεγάλη, δεν είναι όλοι το ίδιο. Άλλοι κάνουν drag shows, άλλοι είναι κλειστοί και κρυφοί, άλλοι είναι out loud σε βαθμό που είναι ενοχλητικό και υπάρχουν και οι φυσιολογικοί» ανέφερε αρχικά.

«Για μένα δεν μπορεί να τους πάρει όλους η μπάλα. Δε μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να θεωρηθεί ακατάλληλο επειδή στο κρεβάτι του έχει τα ίδια μόρια. Η ζωή δεν γίνεται στο κρεβάτι, γίνεται όταν σηκώνεσαι από αυτό. Γιατί να πρέπει εγώ, που μου αρέσουν οι άνδρες, να μην μπορώ να έχω ένα παιδί ή να παντρευτώ έναν άνδρα;» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

«Η εκκλησία έχει πολλά εκατομμύρια στην άκρη και δε βοηθά κανέναν. Άλλο η θρησκεία, άλλο η εκκλησία. Η εκκλησία έχει αποδείξει με τα χρόνια είναι ότι το μόνο που κάνει να εκμεταλλεύεται το πόνο των φτωχών ανθρώπων. Παιδί θα κάνω, δεν θα υιοθετήσω. Θα βρω έναν τρόπο παραδοσιακό» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό σε Φόνσου και Ιωαννίδου

Στις δηλώσεις της Άννας Φόνσου και της Μαρίας Ιωαννίδου για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, απάντησε, το πρωί της Τετάρτης 6/12, ο Τάσος Ξιαρχό, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star.

«Ποιο είναι το πρόβλημα να έχουν δύο ομοφυλόφιλοι ένα παιδί; Εδώ έχουν άλλες οικογένειες παιδιά που απαγορεύεται να έχουν. Εγώ μεγάλωσα με μια μαμά, δεν είχα μπαμπά, το ίδιο πράγμα είναι. Άμα ο γονέας δεν εξωτερικεύσει στο παιδί του τις ερωτικές του προτιμήσεις και σεβαστεί να τα μάθει μόνο του, είναι αποδεκτό. Αν έχεις την ανάγκη να κάνεις παιδί με τον άνθρωπό σου, να το κάνεις» είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

«Παλιά μυαλά! Ήρθε η νέα εποχή και κάποια πράγματα δεν θα είναι όπως τα ξέρουμε. Πλέον ένα ομόφυλο ζευγάρι θα αγαπάει και θα δίνει στο παιδί περισσότερη ελευθερία σε σχέση με τα στερεότυπα των κλασικών οικογενειών. Μπαμπάς, μαμά μπορεί να είναι τα χειρότερα προτυπα. Πρέπει να ελέγχονται οι γονείς, όχι οι ερωτικές τους προτιμήσεις».

«Εγώ δεν έγινα ομοφυλόφιλος επειδή είχα γονείς ομοφυλόφιλους, έγινα επειδή βγήκε από μέσα μου και ήμουν αυτό το πράγμα».

Δείτε εδώ το βίντεο: