Κώστας Τσουρός: «Γιατί να με σκοτώσει η Ευρυδίκη; Είναι φίλος μου...» - Η απάντησή του για την αποκάλυψη της σχέσης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Με κυνηγάει η Ναταλία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Γιατί να με σκοτώσει η Ευρυδίκη; Είναι φίλος μου...» - Η απάντησή  του για την αποκάλυψη της σχέσης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@star, παραχώρησε ο Κώστας Τσουρός το πρωί της Δευτέρας 8/1. Ο παρουσιαστής μίλησε για τις διακοπές στο εξωτερικό και την συνάντηση του με την Ναταλία Γερμανού στη Ρώμη ενώ αναφέρθηκε και στην "αποκάλυψη" που έκανε μέσα από την εκπομπή του Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το πρωί της Κυριακής 7/1, δήλωσε μέσα από την εκπομπή του Mega, με αφρομή τον σχολιασμό ενός ρεπορτάζ, ότι γνώρισε τον σύντροφό της το καλοκαίρι. Εκείνη την ώρα ο παρουσιαστής ανέφερε, το όνομα του στον αέρα της εκπομπής παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει αποκαλύψει ποιος είναι. Ωστόσο φήμες θέλουν την δημοσιογράφο να διατηρεί σχέση με τον Γρηγόρη Μοργκαν (δείτε εδώ τις κοινές τους διακοπές στην Κρήτη).

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

«Το πρώτο μας Σαββατοκύριακο στο νέο πλατό πήγε πολύ καλά. Νομίζω ότι άρεσε αυτή η αλλαγή και στον κόσμο, γι’ αυτό είμαστε κι εμείς πολύ χαρούμενοι. Είναι ένα περιβάλλον που ευνοεί περισσότερο μία ψυχαγωγική εκπομπή», δηλώνει ο Κώστας Τσουρός.

«Γιατί να με σκοτώσει η Ευρυδίκη; Είναι φίλος μου άλλωστε ο Γρηγόρης. Μιλούσαμε για έναν φίλο μας, τον Γρηγόρη. Το ότι δεν το λέει η ίδια δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει ή ότι έχει πρόβλημα η ίδια να λέγεται», απαντά ο παρουσιαστής σε σχετική ερώτηση.

«Ξεκουραστήκαμε τις γιορτές, ταξίδεψα στη Ρώμη. Συναντηθήκαμε και με την ομάδα της Ναταλίας Γερμανού εκεί. Με κυνηγάει η Ναταλία! Ωραία είμαστε απέναντι, ο καθένας επιλέγει ποιον θα δει αλλά μέχρι εκεί. Στο μεταξύ μας δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αντιπαλότητα» ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν νομίζω ότι έχω εδραιωθεί ως παρουσιαστής. Για να εδραιωθείς χρειάζεσαι χρόνο, εγώ είμαι ακόμα στην αρχή. Αυτή τη στιγμή κάνω το Σαββατοκύριακο και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω όσο καλύτερα μπορώ», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε εδώ το βίντεο: