Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είναι καμιά δημοσιογραφική επιτυχία...» - Το έντονο σχόλιο του για τα πλάνα του Γιάννη Χουβαρδά που προβλήθηκαν στο Πρωινό

«Να μην πουλάμε εμείς θέματα που δεν υπάρχουν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είναι καμιά δημοσιογραφική επιτυχία...» - Το έντονο σχόλιο του για τα πλάνα του Γιάννη Χουβαρδά που προβλήθηκαν στο Πρωινό

Την απουσία του Λεωνίδα Κακούρη, από τα γυρίσματα της σειράς, Το Ναυάγιο, ύστερα και από την πολυσυζητημένη αποχώρηση του από την θεατρική παράσταση που θα συμμετείχε "Βασιλιάς Ληρ" σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό την Δευτέρα 8/1.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός, μετά την ξεαφνική του αποχώρηση, ο Λεωνίδας Κακούρης, έστειλε στα social media, ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του, προκειμένου να εξηγήσει τον λόγο . Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση.

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τα πλάνα που προβλήθηκαν στο Πρωινό

Η εκπομπή του Αντ1, πρόβαλε πλάνα από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του σκηνοθέτη της παράστασης Γιάννη Χουβαρδά. Ο ίδιος απέφυγε να κάνει κάποια δήλωση, μπήκε στο αυτοκίνητο του και έφυγε. Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας αφού ανέλυσε το ρεπορτάζ, τόνισε ότι τα πλάνα χωρίς τις δηλώσεις του σκηνοθέτη, ήταν αχρείαστα και δεν έπρεπε να προβληθούν.

«Δεν έχει τίποτα, αυτό εδώ. Να μην πουλάμε εμείς θέματα που δεν υπάρχουν. Σας παρακαλώ πολύ… Να μην κάνουμε τώρα αυτά που… Είναι εκεί έξω από το θέατρο, ο άνθρωπος με το αυτοκίνητό του. Έχουμε πλάνα που μπαίνει στο θέατρο, δεν είναι καμιά δημοσιογραφική επιτυχία» είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή Βασιλιάς Ληρ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Κακούρης - Εθνικό Θέατρο