Σάκης Ρουβάς: Θαμώνας πέταξε στο πρόσωπό του πολλά πανέρια με γαρύφαλλα - Η αντίδραση του τραγουδιστή (Βίντεο)

Αμήχανο...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Ρουβάς αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους pop τραγουδιστές του ελληνικού κοινού με τον καλλιτέχνη να γεμίζει τα νυχτερινά μαγαζιά και τους συναυλιακούς χώρους, που εμφανίζεται όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του.

Αυτήν την περίοδο τον βλέπουμε στο Enastron μαζί με τις Μέλισσες. Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη και μάλιστα τα βίντεο που δημοσιεύονται στα social media είναι ακόμα πιο πολλά με τον κόσμο να αποθεώνει τόσο τον Ρουβά, όσο και τον Μάστορα.

Δείτε επίσης: Τους κοιτούσαν όλοι στο Έναστρον: Ο Ρουβάς τους αφιέρωνε τραγούδια κι εκείνες σιγοτραγουδούσαν αγκαλιασμένες - Σε άλλο τραπέζι η Ζυγούλη και η κόρη τους, Αναστασία

Η στιγμή που έριξαν πανέρια με λουλούδια στον Σάκη Ρουβά

Πρόσφατα ωστόσο μια εκδήλωση θαυμασμού στο πρόσωπο του Σάκη Ρουβά έφερε μεγάλη αμηχανία. Πιο αναλυτικά, μέσα από ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok είδαμε θαμώνα του μαγαζιού να πετάει πολλά πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο του καλλιτέχνη με τον ίδιο να απομακρύνει το μικρόφωνο ''μουδιασμένος''.

Η έκπληξη για τα γενέθλιων πάνω στην πίστα

Τα γενέθλια του είχε την Παρασκευή 5/1 ο Σάκης Ρουβάς και δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τις Μέλισσες. Συγκεκριμένα, την ώρα που τραγουδούσε, εμφανίστηκε στην σκηνή ο Χρήστος Μάστορας με μια εντυπωσιακή τούρτα.

Ο τραγουδιστής έμεινε έκπληκτος, την ώρα που ο συνάδελφος του και συνεργάτης του, του τραγουδούσε το "χρόνια πολλά" με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενώ οι θαμώνες τραβούσαν βίντεο και τραγουδούσαν μαζί τους.

Ο Σάκης Ρουβάς ιδιαίτερα συγκινημένος έσβησε τα κεράκια, αφού πρώτα έκανε ένα χιούμορ σχετικά με τον αριθμό 52, λέγοντας πως... τα έβαλαν ανάποδα.

Δείτε επίσης: «Στις συναυλίες του μπαμπά σου φεύγαμε με τα σουτιέν» - Πανικός με το βίντεο με την Αναστασία να τραγουδούν "Θέλεις ή δεν θέλεις"