Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο "αντίο" και τα συγκινητικά λόγια της παρουσιάστριας για τον Βασίλη Καρρά

«Όλοι νιώσαμε πόσο ξεχωριστά είχε, έχει και θα μείνει στην καρδιά όλων των ανθρώπων...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Το δικό της αντίο στον Βασίλη Καρρά, θέλησε να πει η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της το πρώι της Δευτέρας 8/1. Η παρουσιαστρια, δεν είχε μιλήσει δημόσια για τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή καθώς η εκπομπή είχε σταματήσει καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή, την παραμονή των Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών μετά από μία μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο τίτλος της βιογραφίας του).

Το δημόσιο "αντιο" της Ελένης Μενεγάκη στον Βασίλη Καρρά

«Όλοι ξέραμε πόσο αγαπά ο κόσμος τον Βασίλη Καρρά, όμως, το απέδειξε με την παρουσία του αυτές τις τελευταίες στιγμές με όλους τους πιθανούς τρόπους. Όλοι νιώσαμε πόσο ξεχωριστά είχε, έχει και θα μείνει στην καρδιά όλων των ανθρώπων που τραγούδησαν τα τραγούδια του, όλη αυτή τη διαδρομή του Βασίλη Καρρά…» ανέφερε αρχικά.

«Ξέρετε, συμβαίνει πολλές φορές να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι όλοι μας σαν να μην φύγουμε ποτέ από τη ζωή. Έτσι το έχουμε στο μυαλό μας, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Ίσως και γι’ αυτό, με ανθρώπους που έχουμε δεθεί συναισθηματικά με αναμνήσεις, με μνήμες, με στιγμές ή με πιο προσωπικές εμπειρίες που πολλοί άνθρωποι μπορεί να είχαμε μαζί του…» είπε Ελένη Μενεγάκη

Δείτε εδώ το αφιέρωμα:

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για το νέο έτος

Στην αρχή της εκπομπής η παρουσιάστρια ευχήθηκε για το 2024. «Καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα, με ωραίες ιδέες που να γίνονται πράξη, με αλλαγές ακόμα και αν μας ζορίζουν, για πράγματα που σκεφτόμαστε να κάνουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε εύκολα. Να είμαστε λίγο πιο επίμονοι, πιο δημιουργικοί και να μη φοβόμαστε να ρισκάρουμε εκ του ασφαλούς πάντα, εγώ τουλάχιστον είμαι αυτού του ρίσκου.»

«Καλή χρονιά και στο μεγάλο μας κανάλι το τεράστιο! Πόσο σας ευχαριστώ και πάλι θα το πω και θα το λέω συνέχεια. Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ!», είπε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη και πέταξε το ρόδι, το οποίο δεν έσπασε…»

«Μου έλειψε όλη αυτή η καθημερινότητα και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Ήμουν πολύ χαρούμενη που θα σταματούσαμε γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη και είπα να ξεκουραστεί λίγο το κεφάλι μου. Το κορμί μου ξεκούραστο είναι, στο κεφάλι είναι όλη η κούραση.»

«Όλη αυτή η καθημερινότητα έχει αλήθεια, την προσπάθεια να βγάλουμε την καλή πλευρά της καθημερινότητας. Μέσα σε όλα αυτά εννοείται ότι υπάρχουν και οι αγωνίες μας και τα νεύρα μας και οι στενοχώριες μας και οι απαιτήσεις μας και τα πάντα όλα» ανέφερε στην αρχή της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο: