Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: Με μικρό πάρτι στο σπίτι τους έκαναν το baby shower για το αγέννητο παιδί τους

Λίγο πριν έρθει η μεγάλη στιγμή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση κατάφεραν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη της δεύτερης κρυφή για πολύ καιρό, παρόλα αυτά, τα νέα είχαν ήδη διαρρεύσει στο youweekly.gr μέσα από δηλώσεις των καλεσμένων στον γάμο τους, ενώ οι δυο τους επιβεβαίωσαν τα ευχάριστα με μία ανάρτηση στο Instagram λίγες μέρες αργότερα.

Δεν τους αρέσει να μιλούν πολύ όμως για το ευχάριστο αυτό γεγονός, καθώς προσπαθούν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή και να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το παιδί τους. Γι' αυτό και δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα ποιο είναι το φύλο του και ποιο όνομα θα του δώσουν.

Το baby shower για το μωρό του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Έγινε γνωστό, ωστόσο, μέσα από πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, πως το ζευγάρι πραγματοποίησε το baby shower λίγο πριν τον ερχομό του μωρού στο σπίτι όπου μένουν, διοργανώνοντας ένα μικρό πάρτι με λίγους και καλούς συγγενείς και φίλους. Επειδή, όπως αναφέρθηκε ήδη, κρατούν "μυστικό" αυτό το κομμάτι της ζωής τους, δεν δημοσίευσαν καμία φωτογραφία στα social media από αυτό και την απόφασή τους σεβάστηκαν και οι καλεσμένοι, οι οποίοι δεν δημοσίευσαν τίποτα από εκείνη τη μέρα.

Η εξομολόγηση του νικητή του πρώτου Survivor για την εγκυμοσύνη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε ποδαρικό στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σήμερα Σάββατο 6/1 και εκτός της απώλειας της μητέρας του (δείτε την εξομολόγηση του), μίλησε και για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση, την οποία πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει με αποκλειστικό βίντεο από το γάμο τους.

Ο ηθοποιός περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της συζύγου του, στηρίζοντας την σε όλα.

«Είμαστε κοντά. Σε κανέναν μήνα πάνω κάτω με το καλό. Νιώθω περισσότερο σύντροφος παρά πατέρας με την έννοια που μπορεί ενδεχομένως να νιώσω αργότερα. Η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα χρειάζεται τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο, κάθε ημέρα είμαι καινούργια και πρέπει να είμαι εκεί για οτιδήποτε χρειαστεί. Δεν είναι παράλογη ως έγκυος, είναι σχετικά καλά», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ενώ, σχετικά με το αν είναι ψύχραιμος και έτοιμος που θα έρθει στον κόσμο το μωράκι του, απάντησε: «Πρέπει να σταθώ αντάξιος του γεγονότος, αυτού του γεγονότος, δεν υπάρχει χώρος για να τα χάσουμε. Πρέπει να δηλώσεις και με την παρουσία σου την όποια ηρεμία πρέπει. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, πρέπει να είσαι ψύχραιμος».

«Πολλά χρόνια πριν είχα τον θεσμό της οικογένειας στο μυαλό μου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τον οποιοδήποτε άνθρωπο. Εμάς μας ήρθε και λίγο ξαφνικά. Η Δήμητρα είναι εξαιρετική στο πώς τα αντιμετωπίζει γιατί είναι μια νέα κοπέλα. Σχεδιάζαμε να κάνουμε άλλα πράγματα, αλλά επειδή θεωρούμε πως είναι από τον Θεό, έχουμε στραφεί με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό», ανέφερε σε άλλο σημείο σχετικά με το θαύμα που ζουν.

Να αναφέρουμε πως η Δήμητρα Βαμβακούση με την σειρά της, έχει μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της, αλλά και για τη διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο - δείτε εδώ την συνέντευξη της.