Καίτη Κωνσταντίνου: «Ένας θεατής νέας γενιάς που ήρθε στο θέατρο..» - Η αποκάλυψη για την σειρά, Τα Εγκλήματα

«Με κυνηγάει ακόμα ο ρόλος της Σωσώς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καίτη Κωνσταντίνου: «Ένας θεατής νέας γενιάς που ήρθε στο θέατρο..» - Η αποκάλυψη για την σειρά, Τα Εγκλήματα

Η Καίτη Κωνσταντίνου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν στο θέατρο, με την ηθοποιό να απαντάει σε ερώτηση που δέχτηκε για την πολυαγαπημένη και πολύ επιτυχημένη σειρά, Τα Εγκλήματα, που παίζουν μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 σε επανάληψη μέχρι και σήμερα.

Η μαύρη κωμωδία που προβλήθηκε τις τηλεοπτικές σεζόν 1998–2000, σημείωσε τεράστια επιτυχία. Τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβε ο Λευτέρης Παπαπέτρου και τη σκηνοθεσία οι Αντώνης Τέμπος και Αντώνης Αγγελόπουλος.

Παραγωγός της σειράς ήταν αρχικά ο Νίκος Βεργέτης, ο οποίος αποχώρησε στο πρώτο μισό της σεζόν (13ο επεισόδιο) και στην συνέχεια ανέλαβε τη παραγωγή η Ena Productions, θυγατρική του σταθμού. Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Μαρία Καβογιάννη, Κώστας Κόκλας, Καίτη Κωνσταντίνου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Υρώ Μανέ, Σταύρος Νικολαΐδης, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Σούλα Αθανασιάδου και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Τη Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 1999 στις 21:00 προβλήθηκε και μία εορταστική τηλεταινία 75 λεπτών.

Δείτε επίσης: «Έχασα τον εαυτό μου, είμαι καταθλιπτικός πια» - Συγκλονίζει σήμερα αγαπημένος ηθοποιός της σειράς Εγκλήματα

Οι δηλώσεις της Καίτης Κωνσταντίνου για την σειρά Τα Εγκλήματα

«Εύχομαι για το νέο χρόνο υγεία, ευτυχία και δημιουργία», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις της οι οποίες προβλήθηκαν στον αέρα του Happy Day στον ALPHA.

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τα Εγκλήματα και την επιτυχία που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν μέχρι και σήμερα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αναφέροντας πως ο ρόλος της Σωσώς την κυνηγάει μέχρι και σήμερα.

«Με βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν ένας ρόλος που με χαρακτήρισε. Νομίζω από τα Εγκλήματα βοηθήθηκα, ήταν πολύ μεγάλη τύχη για μένα να παίξω σε αυτή τη σειρά και να κάνω αυτό το συγκεκριμένο ρόλο που τον αγάπησα πάρα πολύ. Με κυνηγάει ακόμα και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ήταν κάτι που εγώ το ευχαριστήθηκα και το χάρηκα πολύ. Ακόμα τα βλέπουν τα Εγκλήματα. Ένας θεατής της νέας γενιάς που ήρθε στο θέατρο, με παρακάλεσε να μιλήσω σαν τη Σωσώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.