Ο Τάκης Καραγκούνιας κατακεραυνώνει την Κατερίνα Δαλάκα: «Κάνει τα πάντα για τα λεφτά»

«Κάθε χρόνο θέλει να μπαίνει στο Survivor γιατί κάνει καλά συμβόλαια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Τάκης Καραγκούνιας κατακεραυνώνει την Κατερίνα Δαλάκα: «Κάνει τα πάντα για τα λεφτά»

Στο πάνελ του Super Κατερίνα βρέθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου για να σχολιάσει τα δύο πρώτα επεισόδια του Survivor, τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί, ενώ αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια στην πρώτη υποψήφια Δώρα Νικολή και κατακεραύνωσε την πρώην συμπαίκτριά του Κατερίνα Δαλάκα.

Τα σχόλια ξέφυγαν γρήγορα από το αγωνιστικό κομμάτι, με τον πρώην παίκτη του Survivor να σημειώνει: «Τη Δώρα δεν τη γνωρίζω, αλλά τη θαυμάζω γι' αυτό που έχει κάνει. Έχει υποστεί την απόρριψη μίας ομάδας νεοτέρων της, είναι ξεκάθαρο αυτό. Μόλις φεύγουμε από το αεροδρόμιο, κατευθείαν σχηματίζονται κλίκες. Αυτή τη στιγμή στους “Διάσημους” υπάρχει η Δαλάκα, η Ασημίνα, η Αντωνά, ο Γκέντσογλου και κοντά πάει η Όλγα Πηλιάκη. Αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να σπάσει, να ξέρετε, γιατί είναι φίλοι απ' έξω και κάνουν παρέα».

Όπως συμπλήρωσε: «Δεν το βλέπω ως κακό αυτό, είναι μία στρατηγική και δικαίωμά τους. Αλλά τώρα βλέπουμε εδώ μια αδικία. Έχει ντραπεί και η αδικία με αυτό που έχει γίνει στη γυναίκα αυτή, που μπήκε να αγωνιστεί για την οικογένειά της, όπως έκανα κι εγώ».

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Κόντεψα να το χάσω και το τέταρτο παιδί μου όταν...» - "Λύγισε" μπροστά στην κάμερα η Δώρα Νικολή

Σε διαφορετικό σημείο ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε: «Πέρσι η Κατερίνα Δαλάκα έκανε μία παράβαση στο πιο ένοχο πράγμα που υπάρχει στο Survivor, που είναι η επικοινωνία. Εμείς δεν ξέραμε κάτι, ξαφνικά μας είπαν ότι η Δαλάκα με την Ασημίνα θα φύγουν. Αποδείχθηκε αυτό που είχε πει ο Μπάρτζης, αλλιώς δεν θα τις απέβαλε ο κύριος Ατζούν. Ήταν η αρχική συμφωνία».

Ο πρώην παίκτης του Survivor κατέληξε: «Μην ξεχνάμε κάτι, ότι η Δαλάκα κάνει τα πάντα για τα λεφτά. Επειδή το ξέρω, το έχουμε ζήσει όλα τα παιδιά, κάνει τα πάντα και κάθε χρόνο θέλει να μπαίνει στο Survivor, γιατί παίρνει πολύ καλά λεφτά και κάνει καλά συμβόλαια. Είναι δικαίωμά της και μαγκιά της. Χθες πήρε τον 10ο πόντο και φώναξε με έπαρση “Εγώ είμαι, δεν χάνω ποτέ”. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε. Αυτή παίζει τέσσερα χρόνια και οι άλλες κοπέλες μπήκαν πρώτη φορά. Για να δούμε σε λίγο καιρό πώς θα είναι τα πράγματα, που θα τριφτούν τα κορίτσια στην Μπλε ομάδα».